Ha úgy érzem nem lennék jó apának akkor ne is próbálkozzak vele?
A gyerekekre nagy oda figyelés kell,törődés,szeretet,És tisztességes nevelés,attol még hogy azt érzed hogy,"nem lennél jo apának",attol még jo apa lehetsz,minden apuka ezt érzi amikor elösször lessz apa",De az lessz a legnagyobb boldógság amikor megszűletik a pici.És mindennél jobban fogod szeretni.
20 F)
Ha ezt érzed, akkor egyszerüen ezt mond meg neki így nyersen, hogy apa én úgy érzem nem vagyok elég jó neked.
Legtöbb szülö azért kritizálja a gyerekét mert szeretné, ha a gyerek azt elérné amit ö nem, és azt gondolja kritizálással elörébb jár...
Kétértelmű a tököd, csak a trollok hozzák a formát.
"ne is próbálkozzak VELE" már mutatja, mit is akar a kérdező.
Első vagyok),akkor most azt kérdezed hogy":nem lennél jó apukádnak?
Vagy azt hogy:nem lennék jó apa,ha gyerekem lenne és nem hiszem hogy jó apa lennék?
Az első válaszóm,Most minden apuka igy érez,amikor elösször lesznek apák,(bizónytalanok) de amikor megszűletik a pici",akkor azt fogod mondani:igen is jó apa leszek".)
Ha nem vagy jo apukádnak,azt csak te gondolod mert igen is jo vagy,és nagyon szeret téged.még ha nem mondja minden nap.
A szeretetnél nincs nagyobb boldógság) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!