Mi a véleményetek Glamify videókról?
Figyelt kérdés
2019. márc. 8. 11:55
1/13 Miss Endzsi válasza:
Aranyos kis család. Talán tökéletes? Szép anyuka, apuka, aranyos kisgyerekek, jól beosztott idő, odafigyelés. Ha mindenki ilyen családban élhetne kevesebb baj lenne.
2/13 anonim válasza:
Hát én most belenéztem, ez a nő annyira modorosan beszél, hogy nézhetetlen, frankón nem bírtam 1 percnél tovább nézni, pedig a téma érdekelt volna. Ha neked tetszik nézzed, de szerintem szörnyű. Biztosan azt hiszi, hogy menő ha így hangsúlyoz, meg ilyen arcokat vág, de igazából inkább csak borzasztóan nagyképűnek tűnik.
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa egy kissé a Kriszta .
Nemtudom valamiért nem szimpatikus.
Pedig van hasznos téma is
2019. márc. 8. 13:33
4/13 anonim válasza:
Pár videóját néztem, semmi negatívumot nem tudok mondani, úgy tűnik szereti a gyerekeit, foglalkozik velük, tisztaság van ott és megfogja a fakanalat úgyhogy ezt mind jó dolognak tartom, az hogy közben ilyen jól néz ki, hát jól csinálja...
5/13 anonim válasza:
Szerintem is jól csinálja, amit csinál. Az meg, hogy szép, nos.. más anyuka is utána csinálhatja. Szépen, érthetően beszél, és van benne alapvetően valami fura, de szerintem nem taszító egyáltalán.
6/13 anonim válasza:
Szoktam nézni, nem rossz.
De vannak furcsa dolgok.
Nekem főleg a tv, illetve a tablet amivel kiveri a biztosítékot
Egész kicsi koruk óta simán engedi őket nézni.
Nekem ez elég gáz, dehát az ő gyerekei, ő tudja.
Ezen kívül viszont nincs semmi xtra.
Normálisan élnek,szeretik egymást.
7/13 A kérdező kommentje:
Dobó ágináp biztos értelmesebb az látszik rajta.
Mert ő nagyon irritáló volt már számomra.
Az a nevetés ,a gyerekei neveletlenek és röhög rajtuk.
2019. márc. 8. 15:03
8/13 anonim válasza:
Nekem ő valahogy nagyon erőltetett. A gyerekeivel kapcsolatban szinte kivétel nélkül a "kell" szót használja, kb másodpercre megmondja egy vlogban 6-szor az időt, hogy mennyit ettek stb... emiatt én úgy érzem mintha 1: kín lenne neki a gyerek 2: mintha meg akarna magyarázni mindent. Alapvetően nem unszimpatikus, de ez az állandó befeszültség azzá teszi, továbbá én nagyon nem tudok azonosulni azzal, hogy valaki attól lesz igényes, hogy 3 kiló vakolatot ken magára. De ő tudja
9/13 A kérdező kommentje:
De nem is tud sminkelni elköveti az alapvető sminkhibakat
2019. márc. 25. 07:57
10/13 anonim válasza:
Szerintem szèpen sminkel. De az a szerencséd, hogy itt névtelenül acsarkodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!