Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Glamify...

Mi a véleményetek Glamify videókról?

Figyelt kérdés
2019. márc. 8. 11:55
1 2
 1/13 Miss Endzsi ***** válasza:
40%
Aranyos kis család. Talán tökéletes? Szép anyuka, apuka, aranyos kisgyerekek, jól beosztott idő, odafigyelés. Ha mindenki ilyen családban élhetne kevesebb baj lenne.
2019. márc. 8. 12:02
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Hát én most belenéztem, ez a nő annyira modorosan beszél, hogy nézhetetlen, frankón nem bírtam 1 percnél tovább nézni, pedig a téma érdekelt volna. Ha neked tetszik nézzed, de szerintem szörnyű. Biztosan azt hiszi, hogy menő ha így hangsúlyoz, meg ilyen arcokat vág, de igazából inkább csak borzasztóan nagyképűnek tűnik.
2019. márc. 8. 12:42
 3/13 A kérdező kommentje:

Nekem is furcsa egy kissé a Kriszta .

Nemtudom valamiért nem szimpatikus.

Pedig van hasznos téma is

2019. márc. 8. 13:33
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Pár videóját néztem, semmi negatívumot nem tudok mondani, úgy tűnik szereti a gyerekeit, foglalkozik velük, tisztaság van ott és megfogja a fakanalat úgyhogy ezt mind jó dolognak tartom, az hogy közben ilyen jól néz ki, hát jól csinálja...
2019. márc. 8. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is jól csinálja, amit csinál. Az meg, hogy szép, nos.. más anyuka is utána csinálhatja. Szépen, érthetően beszél, és van benne alapvetően valami fura, de szerintem nem taszító egyáltalán.
2019. márc. 8. 14:30
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

Szoktam nézni, nem rossz.

De vannak furcsa dolgok.

Nekem főleg a tv, illetve a tablet amivel kiveri a biztosítékot

Egész kicsi koruk óta simán engedi őket nézni.

Nekem ez elég gáz, dehát az ő gyerekei, ő tudja.

Ezen kívül viszont nincs semmi xtra.

Normálisan élnek,szeretik egymást.

2019. márc. 8. 14:53
 7/13 A kérdező kommentje:

Dobó ágináp biztos értelmesebb az látszik rajta.

Mert ő nagyon irritáló volt már számomra.

Az a nevetés ,a gyerekei neveletlenek és röhög rajtuk.

2019. márc. 8. 15:03
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ő valahogy nagyon erőltetett. A gyerekeivel kapcsolatban szinte kivétel nélkül a "kell" szót használja, kb másodpercre megmondja egy vlogban 6-szor az időt, hogy mennyit ettek stb... emiatt én úgy érzem mintha 1: kín lenne neki a gyerek 2: mintha meg akarna magyarázni mindent. Alapvetően nem unszimpatikus, de ez az állandó befeszültség azzá teszi, továbbá én nagyon nem tudok azonosulni azzal, hogy valaki attól lesz igényes, hogy 3 kiló vakolatot ken magára. De ő tudja
2019. márc. 25. 01:04
 9/13 A kérdező kommentje:
De nem is tud sminkelni elköveti az alapvető sminkhibakat
2019. márc. 25. 07:57
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem szèpen sminkel. De az a szerencséd, hogy itt névtelenül acsarkodhatsz.
2019. márc. 25. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!