Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyenkor hogy van a gyerektartás?

Ilyenkor hogy van a gyerektartás?

Figyelt kérdés
Ha az apának gyerektartást kell fizetnie 2 gyerekre 40÷-ot de közben születik egy gyereke a mostani párjától akivel együtt él, akkor is ennyit kell a 2 gyerekre fizetnie vagy az újszülött miatt kérheti a csökkentést?

2019. márc. 4. 16:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Sosem értettem ezt a "nem rájuk költi" dolgot. Két gyereket eltartani rengeteg pénz. Ha mindent beleszámolunk (rezsi, bérlet, ruhák, különóra, stb), jóval több, mint a gyerektartás összege, sőt, általában a duplájánál is. Miben szenvednek hiányt azok a gyerekek, ami miatt feltételezitek, hogy rossz helyre megy a pénz?
2019. márc. 5. 10:17
 12/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom szerintem ha anyuka meg a barátja is jól keres akkor valószínűleg nem rongyokban kéne járnia a gyereknek. Pedig abban jár. Na mindegy köszönöm a válaszokat majd elválik mi lesz.
2019. márc. 5. 10:58
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

Nos ha rongyokban jár a gyerek-ezt egy bíró mondta-nem tiltja törvény hogy apuka vásároljon a gyerekének, nuygodtan vehet neki bármit-a gyerektartáson felül.

Sőt mondok valamit, akár kérheti is apuka a bíróságtól, hogy ő nevelje tovább a gyerekeket, és akkor kérhet gyerektartást is.

2019. márc. 5. 11:01
 14/27 A kérdező kommentje:

Értem én de ha már valaki gyerektartást kér, felveszi az adókedvezményt, a családi és van munkája is akkor alap lenne h normális ruhákba járassa.

Mindegy nem ez volt a fő kérdés megszületik a gyerek és kérni fogjuk a csökkentést.

2019. márc. 5. 11:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Az olyan költségeket pedog ki téroti meg mint pl gyerek miatti tappenz miatti jovedelemkiesés

Gyerek miatti nem bevállalt tulora miatt jov.kiesés

Valszeg a gyerek miatt muszakolni sem tud ergo mindenféle potlekkiesés

Nem csak ruhakoltseg van, nagyonsokminden buko még a gyerek miatt, miközben az apa ugy dolgozik es annyit amennyit akar akár éjjel is nincs mellett beteg gyerek sem

Az idő penz. Az is amit a gyerek elvesz mint idő. Az is költség.

Erdekes amikor egy apa maradt gyerekkel egyedul mert az anya komaban volt, az anyát kezdte perelni havi 100 ezres gyt-re!

Ő már tudja mivel jar egy gyerek.

2019. márc. 5. 12:06
 16/27 anonim ***** válasza:
A kövi gyerek miatt pedig az anyuka bukjaa fizuja kb 30%-át. Azt te kifizeted neki?
2019. márc. 5. 12:08
 17/27 anonim ***** válasza:

*az uj anyuka is eleve bukik a gyerek miatt. Te meg nem ugye.

Birom en is ahogy a ffiak pampognak.

2019. márc. 5. 12:10
 18/27 A kérdező kommentje:

Na most nehogy már ne lehessen gyerekem mástól mert már van 2 pff.

Amúgy rosszul tudod, tud 3 műszakban dolgozni és dolgozik is mondom h leszarja mi van velük

2019. márc. 5. 12:48
 19/27 A kérdező kommentje:
Milyen fizuja 30%át és melyik? Ezt nem értem
2019. márc. 5. 12:49
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

De mi a francnak csinálsz egy harmadik gyereket mikor az előző kettőről sem tudsz és/vagy kívánsz gondoskodni?

Most lesz harmadik, aztán ettől a nőtől is lelépsz, csinálsz egy negyediket? Mégha gondoskodnál az utódaidról, oké, de nem teszed.

2019. márc. 5. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!