Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOS! 5-ös Pampers pelenkáért...

SOS! 5-ös Pampers pelenkáért sok az 52 ft? Nem találok olcsóbban, most meg indulnék venni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tegnapelőttig akciós volt a Pampers, ha a netről letöltött kuponnal mentél vásárolni. :-( Mi alaposan betáraztunk.
2010. júl. 2. 12:38
 2/8 A kérdező kommentje:

ELső válaszoló köszi szépen, a hónap elején én is vettem úgy, de mivel falun lakom és most megyünk nagyvárosba hogy ne kelljen rohangálni külön veszek most.

Másik kettő válaszadóra még egy betűt sem méltatok.

2010. júl. 2. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Már ne haragudj meg a kérdésért,de miért nem szoktatod már a bilire?Mi 4 -es is alig használtunk.
2010. júl. 2. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam még nincs egy éves, és 5-ös pelust használ. Egyáltalán nem érett még a szobatisztaságra, vajon miért is kellene erőltetni? Amúgy 7 hónaposan már 4-es pelust hordott, lehet akkor kellett volna bilire szoktatni, még ha ülni se tud. Vagy hogy gondolod, kedves válaszoló?

Kérdező, most sehol nem láttam akciós pamperst:(

2010. júl. 2. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom,hogy a gyerekeim átlagos sulyuak voltak,a kicsi most 22honapos és már nincs pelusa.Én nem tudom milyen idős a gyereke,de különben azt csinál vele amit akar.ja és kedves utolsó NEM BÁNTÁSBOL irtam!!!!
2010. júl. 2. 13:25
 6/8 A kérdező kommentje:

15 hónapos a lányom, abszolút nincs megérve arra hogy bilire szoktassam, ezt én látom hiszen én vagyok vele.

Megvettem 52 ft-ért a pelust, ez a lényeg.

2010. júl. 2. 16:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy az első kommentemben szereplő válaszolókat törölték, nem nektek szólt :)
2010. júl. 2. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Már látom, késő, de jövő héten a Rossmannban lesz akciós a gigapack.
2010. júl. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!