Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mást is zavart, hogy mocorog...

Mást is zavart, hogy mocorog a baba a hasában?

Figyelt kérdés

Alig várom,hogy megszüljek,valamiért nagyon furcsa érzés nekem,hogy mozog bennem.

Mindenki gyönyörként írja le.

Ne írjatok olyat,hogy nekem nem való gyerek.

4. lombik kezelésből sikerült nagyon vágytam.

2019. febr. 28. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Furcsa érzés volt, de sokszor vicces is. Ne legyen ezért bűntudatod. Volt, hogy a buszon elbambultam, akkor rúgott egy nagyot, megijedtem, valami jajjgatásszerű sipítás hagyta el a szám, hát körülöttem is megijedtek, hogy én ott készülök szülni.
2019. febr. 28. 12:46
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Engem zavart, igen, főleg munka közben. Ultrahangosként dolgozom, és csinálom a vizsgálatot, koncentrálok a mozgó képre, hogy észrevegyek minden eltérést, közben rugdos a baba... Mintha úgy kéne dolgoznom, hogy valaki random időközönként oldalba bök. Nyilván örültem, hogy jól van a gyerek, de gyönyörnek nem éreztem. Én is olvastam valahol, hogy szülés után hiányozni fog majd a nagy pocak, meg, hogy nem mozog bent. Hát nekem egyik se hiányzott.
2019. febr. 28. 12:47
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Nekem 2 napja akkorákat rúg, hogy nagyon fáj :(
2019. febr. 28. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Kimondottan zavarni nem zavart. De sokszor már elég kellemetlen volt. Talán mert kevés magzatvizem volt, kis hasam, és szoros volt a hely odabent.

Férjem mondta viccesen, hogy nem megszületni fog, hanem kirágja magát a kis Alien, olyan durván nézett ki néha a végén...

És szülés után egyáltalán nem hiányzott.

2019. febr. 28. 13:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak az utolso 3 hetben zavart. De nem is a mocorgas, hanem inkabb a csuklas... na az nagyon zavart.
2019. febr. 28. 13:09
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
Nem zavart, nekem fura ha valakit zavar, pláne 4 lombik után. Kijön majd és akkor meg bőgni fog, szerintem az jobban fog zavarni.
2019. febr. 28. 15:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy lesz aki a beleköt :D
2019. febr. 28. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte nagyon fura volt, tényleg kicsit alien érzés. Azt pl még mindig nem tudom megszokni, mikor a wc-n ülök és akkor rugdos, olyan "nem vagyok egyedül érzés". Illetve mikor a hólyagomba rúg, az kifejezetten fájdalmas szokott lenni.

De ezeket leszámítva, az esetek 95%-ban én nagyon szeretem mikor rugdos :)

2019. febr. 28. 16:04
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Van, hogy úgy mozdul, hogy kellemetlenül érint, esetleg váratlanul odarúg, aztán megijedek, vagy ugrok egyet én is, de valahol meg nagyon vicces. De tényleg tud olyan helyen kotorászni, ahol nem jó. Pedig nagyon vártam én is a babát.

A lombikos vérmamival meg ne foglalkozz, keserű, de nem lesz ő több attól, hogy így vagy úgy, de megfogant végül. Ítélkezni pedig abszolút nincs joga, csak be van kattanva.

2019. febr. 28. 16:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Jaj, most látom, hogy figyelmetlen voltam, utolsó vagyok, az én hibám. Bár, a véleményemen nem változtat.
2019. febr. 28. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!