Tyimi96 kérdése:
Semmit nem tudok meg enni 7 hetes terhes vagyok. Mit ajánlotok? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 18:30
1/11 anonim válasza:
Popcorn, sós csipsz, ropogós pizza, nyers mandula.
Kitartást!
3/11 piroska és a farkas válasza:
Sztracsatellàs Carte d' Or. Igaz, h januàr volt, dehàt ez van. Kislànyomnàl pàr éve pedig a paradicsomleves. Kakaóval...
4/11 anonim válasza:
Én abbahagytam a vitamint és elmúlt a rosszullét. Vártam egy hetet aztán vettem másfajtat.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én ki próbáltam keksz, ropi, Cola, hideg joghurt fagyi..... Könnyű levesek.
Semmi nem jött be.
Egyedül a pizza az eléggé bennem marad de abból meg nem szabad sokat enni. Hawai volt.
Vitaminokbol elevitet b1 b6 ot szedek.
Plusz c vitamin.
Legtöbbször délben merem be venni mert reggel minimum 2 x hányok de ez az alap.
Szagerzekeny, erőtlen vagyok.
A párom főz mosogat ebbe az időszakban képtelen vagyok pedig eddig el voltam vele.
Már vért is hánytam surgossegen b6 öt ajánlották mikor használ mikor nem.
2019. febr. 27. 13:32
6/11 anonim válasza:
1-es vagyok.Próbáld meg nem szedni a terhesvitamin. Orvosom javaslatára csak femibiont,d,c vitamint,vasat,tőzegåfonyåt, halolajat szedtem, meg b6ot amennyit csak szabad volt. A hányinger meg a szagundor megmaradt, de legalább nem hánytam. Sajnos nekem se vált be mindig ugyan az, igazåból semmi sem segit,ezt az időszakot túl kell élni. Rántotthustit ( agyonlapitottat) meg perezselymes krumplit meg tudtam enni. Konyha közelébe nem birtam menni, minden addigi szeretett tusfürdőmet, öblitőket deokat kukáznom kellett mert öklendeztem tőlük. Tavaszi virágok illatától egyenesen menekültem. Kétszer csináltam már végig ezt, és nem találtam "gyógyirt" erre a rosszullétre. Engem azzal vigasztalt az orvosom hogy minél erősebb a rosszullét,annál nagyobb biztosnágban van a baba.
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem a vitamin ki hagytam pár napig de akkor még jobban hanytam
2019. febr. 27. 16:20
8/11 anonim válasza:
Nem próbáltam de elvileg a magnézium segíthet. Mert görcsoldó. Gondolom ellazítja a gyomrodat
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. febr. 28. 23:25
10/11 anonim válasza:
Ludeát vettem az jó de van amire az se.. ki kell tapasztalnod mitől vagy rosszul és mitől nem. Én a savas dolgoktól nagyon ami savat okoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!