Elza névről kinek mi jut eszébe? Mindenkinek a mese ugrik be?
Most tudtuk meg a nemét nyáron születendő kislányunknak és ez a név nagyon-nagyon tetszik mindkettőnknek. DE: semmi köze nincsen a Jégvarázshoz, nem is tudtuk tegnap előttig, hogy ott így hívják a főszereplőt, erről is egy ismerős kislány világosított fel (tegnap aztán megnéztük a mesét is). Elbizonytalanodtunk. Nem lesz neki ciki, hogy mindenki azt fogja hinni, hogy egy Disney hercegnőről neveztük el? Számunkra egy elegáns, abszolút nőies név, de vajon a korabeliek és a Jégvarázson felnőtt generáció mit gondol majd róla?
Nyilván nem szeretnénk kitolni a gyermekkel.
Köszönöm a válaszokat!
8# A nagymamám azt üzeni bocs című könyve gondoltam ☺
Csak tudnám ki és miért pontozza le a válaszokat.
Nem én, de vannak sajnos ilyen elborult idióták, akik úgy pontoznak le mindent és mindenkit, mintha nem lenne holnap...
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Már vártam ezt a tehenes sztorit, állatokkal foglalkozó munkaköröm ellenére egyetlen Elza nevű tehénnel nem találkoztam még, bár gondolom rossz felén járok az országnak. Szerencsére ezek szerint nálunk leragadtak a Böskénél a gazdák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!