Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is sok a gyerektar...

Szerintetek is sok a gyerektartás?

Figyelt kérdés

Az oviban beszélgettünk az egyedülálló anyukákkal. Már most utólag bánom,hogy elmondtam mennyit kapok apukátol,szerintük sok. És örüljek neki,meg hogy így könnyü...stb.

Apuka havi 70 ezret fizet, közös megállapodás.

Egy gyermekünk van, 6 éves.

2019. febr. 20. 14:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Örülök hogy így látjátok,mert én se gondolnám ezt soknak.

Köszönöm a válaszokat!

Megnyugodtam,hogy nem velem van a baj :D

2019. febr. 21. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

"Persze most majd megkapod, hogy neked is bele kell ennyit tenni és mit költesz 140-et a gyerekre, nem kell ezekkel foglalkozni..."

Szerintem meg de, ennek így kellene lennie. Vagy apuka szerinted azért fizet ennyit, hogy anyukának ne keljen már beszállni a gyerekvállalásba?!

2019. febr. 22. 06:57
 13/15 anonim ***** válasza:
11%
Addig lesz ez 60, míg nem születik apukának másik gyereke, úgyhogy kezdj el félre tenni.
2019. febr. 22. 07:00
 14/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha ezt nekem írtad, mivel én kapok 60-at, akkor megnyugtatlak, hogy apukának van új gyereke, aki most 2 éves, de attól még nem gondolja úgy, hogy a közös gyerekünknek kevesebb járna. Nem minden apuka hulladék. Másrészt miért kezdjek el félni, mikor én is jól keresek, és el tudnám tartani a gyerekemet egyedül is. Nem mindenki csupasz seggre vállal gyereket.
2019. febr. 22. 12:52
 15/15 anonim válasza:
100%
Szerintem a fizetésétől függ. Ha pl. valaki 500 ezret keres apukaként attól mire föl ne lehetne elkérni 70 ezer forintot havonta? Ha együtt élnének akkor nem adná ki a gyerekére, vagy mi? a gyerek eltartása nem csak az étkeztetésből áll, iskoláztatni kell, könyveket kell neki venni, hogy művelődjön, a gyógyszereire kell költeni, a szórakozásra (mozi, színház), a sportolásra (úszás, vagy bármi), ruháztatásra. Meg azért ne azt vegyük már, hogy a gyerek mindenből a legolcsóbbat éremli. Max ha az apuka is mindenből a legrosszabbat tudja megvenni! A legjobb, ha még biztosítása is van a gyereknek, plusz ahhoz, hogy bármi jövője legyen, nem árt félretenni egyetemre pénzt, hogy ne nulla forinttal induljon neki az életnek. Milyen apa az, aki arra törekszik, hogy minél kevesebb gyerektartást kelljen fizetnie. Az én apukám sajnos anno 10 ezer forintot alkudott ki a bíróságon, mert minimálbérre jelentette be magát, bár akkor sem keresett rosszul, most meg külföldön él és millió forint felett keres. Legszívesebben arcon köpném az ilyeneket. Megtanulhatna már mindenki felelősséget vállalni azért, amit csinált. 18 éves srác voltam.
2019. márc. 10. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!