Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen gyakran szokott...

Ki milyen gyakran szokott porszívózni?

Figyelt kérdés

Itt volt anyósom azt mondta beteges hogy minden nap porszívózok. Férjemtől kaptam akkumultáros álló porszívót szóval 5-10 perc alatt átszaladok naponta a házon. 10 hónapos fiam kúszik mászik és van egy macska is.

Ő szerinte heti egyszer bőven elég lenne. Most megsértődött és haza ment.

2019. febr. 20. 12:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
42%

2 macska melett min. napi 1x de akár 2x is ha úgy kívánja a helyzet.

De amikor még nem voltak, akkor is egy héten legalább 2-3x. Én szeretem a rendet, tisztaságot. Azért mert más lusta és igénytelen, még nem az a normális!

Ráadásul aki csak 2 hetente porszívozik annál az alapos takarításhoz/lakásméret függően tuti 1-2óra csak a totális kiporszívózás! Sokkal egyszerűbb napi 5perc, így sose kell "nagy porszívózást" csinálni mert nem gyűlik össze úgy a kosz. De ez mindenféle takarítási fázisra igaz.

2019. febr. 20. 13:08
 12/35 anonim ***** válasza:
61%
2 naponta..de azt betartom mindig.
2019. febr. 20. 13:09
 13/35 anonim ***** válasza:
71%
2-3 hetente. Nincs se macska, se kisgyerek, én nem érzem szükségesnek így a több porszívózást.
2019. febr. 20. 13:10
 14/35 anonim ***** válasza:
77%
Heti 1x kisgyerek mellett. Mondjuk állat nincs és cipővel sem járkálunk a lakásban. Ha látom hogy jobban porosodik a lakás akkor kiporszívózok olyankor.
2019. febr. 20. 13:17
 15/35 anonim ***** válasza:
52%

Mig kicsik voltak naponta.

Most nagyok 2-3 naponta es meg heti 2x felmosok. Macska van.

2019. febr. 20. 13:21
 16/35 anonim ***** válasza:
53%
Se kutya se macska, totyogósom van és már csak 2-3 naponta porszívózok. Míg kúszott-mászott én is naponta felporszívóztam.
2019. febr. 20. 13:21
 17/35 anonim ***** válasza:
64%
Sztem az a fura ezek szerint aki haziallat meg kisgyerek mellett nem takarit normalisan. En regen mig nem volt gyerekem es allandoan dolgoztam szinten hetenteax 1szer porszivoztam, de igy mas. Anyosod lehet keveset mozog a lakasba vagy kevesbe poros a kornyek ahol el vagy nincs macskaja, vagy mint az en anyamnak siman csak rossz a szeme es eszre se veszi a port... Tovabbra is azt gondolom, ez annak a dolga aki csinalja 2# vagyok
2019. febr. 20. 13:28
 18/35 anonim ***** válasza:
58%
Naponta. Vizteres kandalló a nappaliban.. Van is mit. Sőt van h este fürdetés előtt is porszivozok.ha nincs tüzeléses időszak, akkor 2 naponta is elég vagy 3.attol függ :)
2019. febr. 20. 13:34
 19/35 anonim ***** válasza:
84%
Cseréljünk anyóst, lécci, nálam boldog lenne, az enyém meg nálad! :D
2019. febr. 20. 13:57
 20/35 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam :D Nem tudom mire jó ez a lepontozgatás 😡
2019. febr. 20. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!