Prenatest eredmény kinek jött e-mailben?
Figyelt kérdés
Vasárnap vették le a vért(ma péntek van) ,Karcagon a nőgyógyászati főorvos Úr, Ő azt mondta hogy az eredményről kapni fogok egy e-mailt, kaptam ma egy SMS-t miszerint az eredmény elkészült keressem fel a prenatest központomat, felhívtam a prenatest ügyfélszolgalatot, ott azt mondták h az orvost keressem fel aki levette a vért, viszont ő nem keresett még, e-mail sem jött.. Szerintetek várjak még 1-2 munkanapot hátha jön az e-mail, vagy keressem fel a főorvost!?attól félek azért nem keresett mert neki nem is jött semmi, hisz azt mondta h majd jön az e-mail2019. febr. 15. 21:51
1/2 anonim válasza:
Szia!Az sms-ben van egy azonosító,azzal tudod lekérdezni a prenatest.hu oldalon a lelet menüpontban az eredményedet.Email-ben nem küldik el,csak ilyen formában.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem semmilyen azonosítót nem írtak az SMS-ben :( csak annyit hogy érdeklődjek az én prenatest központomba.. Fel hívtam az ugyfelszolgalatot ott azt mondták hogy aki levette orvos a vért, meg ahol le vette, ott érdeklődjek, viszont ő még mikor volt a vérvétel azt mondta h e-mailben fogják küldeni.. E-mail az SMS-óta sem érkezett az orvos pedig nem hívott, úgy gondolom hogyha tudná az eredményt már keresett volna
2019. febr. 18. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!