Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik hotelt ajánljátok 6...

Melyik hotelt ajánljátok 6 hós babával hosszú hétvégére?

Figyelt kérdés
Sok gyerekbarát hotel van, de nem tudom melyik az igazán jó ilyen picivel. Mert nyilván játszóház és hasonlók még nem nagyon kellenek. Hozzátáplálást 6 hósan fogjuk kezdeni így ez sem olyan fontos hisz épp csak kóstolni fog csak. Inkább olyan medencék amibe bevihetjük magunkkal esetleg kirándulni lehet a környéken.
2019. febr. 14. 17:46
 1/9 zebulon66 válasza:
100%

Szia

Velencében a hotel resort spa azt hiszem a neve, a legnagyobb ott. Sok helyen jártam de pl ott külön kis pult volt az étteremben a baba ételek számára, van babaszoba, meg minden.

2019. febr. 14. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Hát nem tudom, én nem szívesen tennem tönkre más pihenését egy csecsemővel és azt sem értékelnem, ha az enyémet tönkre tennék. Menjetek ketten, a gyereket meg hagyjátok a nagyszülőkre
2019. febr. 14. 18:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm egyes!

Kedves Kettes! Pont ezért keresek bababarát hotelt. Bár nem értem miért is tenném tönkre akár a saját akár más nyaralását. Pl csendes wellnessbe menjen ne bababarát hotelbe aki nem bírja a gyerekeket. Mi kettesben meg nem akarunk menni, mert mi szeretünk hármasban lenni meg szoptatom is a fiam.

2019. febr. 14. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

4 hónapos volt a fiam, amikor Gyenesdiason a hotel katalinban voltunk. Hétköznap kevesen voltak, volt, hogy csak mi voltunk a wellnessben. Nagyon jól sikerült pihenés volt.

Kedves kettes! Egy gyerekbarát szállodában óhatatlanul vannak gyerekek, akik sírnak, hangosak stb. Viszont szuper felnőttbarat szállások vannak, ahol garantáltan nem fogja egy gyerek sem zavarni.

2019. febr. 14. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezért kerestünk apartmanházat pont a kettes hozzászólók miatt. Eddig mindig szuper nyaralásaink voltak, idén négyen megyünk, kb fél éves lesz a pici.
2019. febr. 14. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Mátraszentimre, Narád hotel. Gyönyörű a környék, lehet nagyot kirándulni. A wellness részen van gyerekmedence, pici babával beleülhettek.

Vagy Balatonfüreden a Flamingó hotelt tudom ajánlani.

2019. febr. 14. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
A Hotel Katalin szuper hely!
2019. febr. 14. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Hotel Karos spa. A szobaba bekeszitenek kisagyat, jatszoszonyeget, pihenoszeket, babakadat, bilit, fellepot. A medenceknel van ket gyerekmedence, de a simaba is be lehet vinni. Svedasztalos reggeli-vacsora van az arban. Ket jatszoszoba is van, az egyik az etterem mellett.
2019. febr. 14. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Velence resort spa, Kolping hotel, Hotel Katalin, Hotel Karos spa, Bambara hotel, Hungest hotel forrás
2019. febr. 15. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!