Melyik hotelt ajánljátok 6 hós babával hosszú hétvégére?
Szia
Velencében a hotel resort spa azt hiszem a neve, a legnagyobb ott. Sok helyen jártam de pl ott külön kis pult volt az étteremben a baba ételek számára, van babaszoba, meg minden.
Köszönöm egyes!
Kedves Kettes! Pont ezért keresek bababarát hotelt. Bár nem értem miért is tenném tönkre akár a saját akár más nyaralását. Pl csendes wellnessbe menjen ne bababarát hotelbe aki nem bírja a gyerekeket. Mi kettesben meg nem akarunk menni, mert mi szeretünk hármasban lenni meg szoptatom is a fiam.
4 hónapos volt a fiam, amikor Gyenesdiason a hotel katalinban voltunk. Hétköznap kevesen voltak, volt, hogy csak mi voltunk a wellnessben. Nagyon jól sikerült pihenés volt.
Kedves kettes! Egy gyerekbarát szállodában óhatatlanul vannak gyerekek, akik sírnak, hangosak stb. Viszont szuper felnőttbarat szállások vannak, ahol garantáltan nem fogja egy gyerek sem zavarni.
Mátraszentimre, Narád hotel. Gyönyörű a környék, lehet nagyot kirándulni. A wellness részen van gyerekmedence, pici babával beleülhettek.
Vagy Balatonfüreden a Flamingó hotelt tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!