Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tapasztalatok, vélemények?...

Tapasztalatok, vélemények? Minden érdekelne! Szerintetek jó? És az ára reális?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 1. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

+ tulajdonságok:

massziv

ha nem 50 kilós vagy akkor neked való

ha nem kell cipelni

ha nem jártok boltba

ha vidéken laktok

ha nem szállsz buszra villamosra

- tulajdonságok

ha be akarsz vele menni nem bolygós a kereke emelgetni kell hogy forduljon

a lengyel ipar remeke

ebben a kategóriában találsz olcsóbbat is

gagyi ennyi pénzért

kis testű és vékony nőknek kinszenvedés

nehéz

az átlag boltban nem férsz el vele a sorok között

tényleg kényelmes főleg terepen

kerti altatáshoz egy álom

röviden ennyi tudok ajánlani jobbat ha érdekel....

2010. júl. 1. 10:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a kocsit, de elég jónak tűnik. Az ára az ilyen Travel System-es kocsik között kedvező.

De én biztos, hogy megpróbálnám megnézni személyesen is vásárlás előtt, mert a kép nagyon csalóka lehet. Lehet, hogy iszonyat apró a kocsi (jártam már így, hogy a valóságban nagy csalódás volt hasonló kocsi, mert alacsony volt és a mózes is nagyon pici), de az is lehet, hogy egy batár dög. Meg kéne emelgetni, tologatni, stb.

2010. júl. 1. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatot annyit tudok írni, hogy egyáltalán nem gáz, ha nem bolygósítható az első kerék, én is olyan kocsival "járok".

Vélemény: nagyon tetszik, szép, és praktikus.

Szerintem jó :)

Véleményem szerint az ára is reális így mindennel együtt.

3gyerekes anyuka

3 gyerekes anyuka

2010. júl. 1. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekünk is hasonló kocsink volt. Bár az igaz, hogy tényleg nem tömegközlekedésre lett kitalálva. De én ezen kívül maximálisan elégedett voltam vele.

A fix kerék egyáltalán nem gáz, én sokkal jobban szerettem és tudtam a fix kerekes kocsival közlekedni, mint a mostani bolygókerekes sportkocsinkkal.

Én a bolygókerekessel szívok most a legtöbbet, katasztrófa. Képtelenség vele bemenni egy ajtón, és soha nem arra bolyog amerre én akarom. :S

Na mindenesetre szerintem is nézd meg személyesen is a kocsit, próbálgasd, tologasd, emelgesd. Ezt csak úgy tudod eldönteni.

2010. júl. 1. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam ilyent élőben. Nagyon szuperül néz ki, de tényleg nagydarab kocsi. A nem bolygosítható kerék nem gáz, nekünk is olyan volt. A sportkocsi már bolygós fenn is akadok egy csomó helyen, mert nyeklik körbe karikába ahogy forog, én utálom.

Ha nem tömegközlekedsz nagyon jó választás. (Nekem Herry típusú volt)

Egyébként nem tudom, mi a baj a lengyel kocsikkal. Sokkal strapabíróbbak, mint más "luxus" és designes kocsi.

2010. júl. 1. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

lengyel babakocsi rákfenéje :

igaz hogy olyan mint az orosz cuccok - agyon se lehet őket csapni - de:

- nincs mo.-n szervizháttere mig a legtöbb nyugati márkának van igaz hogy ott 10.000,- alatt nincs babakocsi de ha tönkremegy benne valami van mivel cserélni még huzat is van hozzá

- ha nincs egy krakkói nagynénid nem javaslom a megvételét mert ha tönkremegy rajta valami nincs mivel cserélni

- magyarországon nincs már babakocsiszerelő

hiába olcsó 60.000.- ha elromlik dobhatod ki

nekem elsőnek Retrus volt és két hónap után úgy nyikorgott hogy már az egészet legszivesebben leöntöttem volna gépolajjal de nem tudtunk vele mit kezdeni és mire három hónapos lett megutáltam mert nem fértem el vele. Nagyon lefogytam a baba mellett 45 kg-ra és nem tudtam rendesen tolni ....

2010. júl. 1. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Babakocsiszerelő?

3 gyerekem van, sosem volt semmi bajunk a kocsikkal, nem autó az, hogy szervizelni kelljen.

2010. júl. 1. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is Retrusunk volt, két gyereket szolgált ki. És még egy harmadikat is simán kibírna. Nem nyikorog, minden működik rajta. Annyi a hibája hogy mivel sötétkék megszívta a nap.
2010. júl. 1. 13:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Aranyosak vagytok, és sokat segítettetek!

Igazából falun lakom ezért kerestem minél masszívabbat és strapabíróbbat! Meg nem túl nagy a csomagtartónk és igy hogy vázra szedhető jobban elférne....

(vásárolni és tömegközlekedni nem szándékoznék vele)

Ha esetleg valakinek van jobb ötlete a kocsit illetően szívesen megnézem a linket ha küld! Hátha könnyebb lesz választanom!

2010. júl. 1. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de ennek bolygókereke van... Igaz, csak az első, de az a lényeg nem???

Nekem is lengyel babakocsim van, igaz másik márka. Semmi baj nincs vele, szerintem ha lesz még egy babám, még őt is kiszolgálja. Ha pedig valahol nem igazán jók az utak, ezek a nagy kerekek biztosan beválnak.

Nem biztos hogy az a jó ami megfizethetetlenül drága, és valami extra márkanév van rajta. Azt a pici babát a márkanév még úgysem érdekli, őt szeretni kell.

2010. júl. 1. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!