Mi a véleményetek a Krimhilda névről?
Beteg vagy, én meg nem vagyok Lilla. De biztos jobban tudod.
És de, hülye szülők neveletlen gyereke csúfolja, ennyi. Ha tőled nem hallja otthon, eszébe nem jut.
Szerintem te vagy kicsit beteg azzal, hogy ha mas ir egy velemenyt akkor
1, azonnal belekotsz. (mint a dedoban b4$z0d)
2, el benned egy olyan kep, hogy a gyerekeknek NULLA kreativitása a rosszalkodasra, az csakis a paraszt szülő lehet aki kicsufolja a szomszed Julikat meg Misiket amit aztan meghall a gyerek es megy misipisizni a jatszoterre... (nalatok igy volt?)
Veletlen sem lehet egy gyerekben annyi csintalansag hogy szoviccet csinaljon mas nevebol ha mar erre amugy szellemileg erett. (bar te sztem nem ertel meg erre ezert vitatkozunk ezen)
Felfogtam amit a kis retardalt agyaddal allitasz, mindossze nem tartom valosnak. Szuleik nelkul is, a legtisztességesebb csaladbol jovo kiskamasz is kepes kigunyolni egy teljesen hetkoznapi nevu gyerektarsat. Nem kell hozzá felnőtt meg ilyen nev sem. Ahogy irtam, barmit kepes barki kicsufolni 10eves kor felett EGYMAGA. (nyilvan vannak fokozatok, a Vegh Bela meg a Fekete Napsugartol egy Szabó Evan at a vegtelensegig)
Latod dragam, felfogtam amit irsz csak en nem vergodtem volna, hogy neked ez a velemenyed, csak ugy atlepek rajta. De te meg mindig nem erted. Inkabb megebedelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!