Kik a kedvenc "instaanyukáitok"?
Tudom, nem szigorúan gyerekvállalós téma, de úgy ítéltem meg, hogy a legtöbb anyuci itt van, ebben a kategóriában. :)
Én még csak kismama vagyok, de mióta terhes vagyok, elkezdtem követni pár anyukát, akik nagyobb követőtáborral rendelkeznek, és kíváncsi vagyok, ti kiket ismertek, szerettek. Nekem ők a kedvenceim:
@nnooemi (abszolút kedvenc, tetszik a stílusa mind öltözködésben, mind lakberendezésben, az is, hogy két lábbal áll a földön és a gyerekekhez való hozzáállása is jó)
@vivienborzi (tetszik a "lazasága" és a közvetlensége)
@eszterwolf (igaz, hogy idősebbek a kisfiai, nem babák, de csoda helyeken járnak folyton)
@inezpriger
@viktoriabolla
@hadnagy_chezelles
Nektek komolyan nincs életetek 😂😂😂 Gondolod, hogy mert vajszínű kötött pulcsiban ülsz modellpózban a kanapédon, 1.)érdekel bárkit 2.)értékesebb ember leszel 3.)rajtad kívül nem léteznek igényes emberek 4.)aki nem tölti föl a képeket, az biztosan macskaszaros szőnyegen rugdossa a múlt heti pizza penészes maradékait?
Gyerekek...
v.szani 2 év körüli a kislánya, most várják a másodikat. ( Videózik is)
verusszabo Neki egy kisfia van és ő is pont a másodikat várja.
bogyoesbandaja Neki már megszületett a második kisfia.
Ők kisebb instások, épp azért követem őket, mert ők a valóságot mutatják és nem a hülye beállított kamu életet.
Noémit én is jövetem, látszik rajta, hogy jó anya, szép, igényes és csodaszépek, aranyosak a lányai is, bár tőlem a stílusa öltözködés/lakberendezés szempontjából elég távoli, én az elegáns és nőies darabokat részesítem előnyben, lakberendezés szempontjából pedig a minőségibb, egyedi bútorokat (tömör fa stb).
Ötleteket csenni jó, például nála láttam a kis ültetőt, amit aztán meg is vásároltam és megkönnyíti az életünket.
Van az az kor, amikor már nincs igény arra, hogy olyanokat kövess, akiknek a tökéletes testükről, tökéletes lakásukról, tökéletesen felöltöztetett egyenruhás gyerekükről, tökéletes luxus utazásokról van tele az insta, mert tudod, hogy nem az a valóság!
Sokkal emberibb @realmomreallifebykinga.
Teljesen igazad van ebben.
De a lényege nem az, hogy ez vagy az a jó, mert mindkettő túlzás. Nyilván normális, igényes nő rendet tart maga körül és magát is, nem is erről írtam. Azt írtam, hogy nekem, számomra mű, nem életszagú képeket osztanak meg, hanem egy rózsaszín, csili-vili álomképet mutat be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!