Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kik a kedvenc "instaanyukáitok"?

Kik a kedvenc "instaanyukáitok"?

Figyelt kérdés

Tudom, nem szigorúan gyerekvállalós téma, de úgy ítéltem meg, hogy a legtöbb anyuci itt van, ebben a kategóriában. :)

Én még csak kismama vagyok, de mióta terhes vagyok, elkezdtem követni pár anyukát, akik nagyobb követőtáborral rendelkeznek, és kíváncsi vagyok, ti kiket ismertek, szerettek. Nekem ők a kedvenceim:

@nnooemi (abszolút kedvenc, tetszik a stílusa mind öltözködésben, mind lakberendezésben, az is, hogy két lábbal áll a földön és a gyerekekhez való hozzáállása is jó)

@vivienborzi (tetszik a "lazasága" és a közvetlensége)

@eszterwolf (igaz, hogy idősebbek a kisfiai, nem babák, de csoda helyeken járnak folyton)

@inezpriger

@viktoriabolla

@hadnagy_chezelles

2019. febr. 7. 21:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
Engem nem zavar a promóció ha az igényes keretek között, nem tukmálósan jön. Noémi mindig belefonja a reklámot valami kedves történetbe és egy igényes, kedves fotót posztol mellé. A másik, hogy sok olyan dolgot reklámoz amik nekünk is beváltak így adok a szavára. Nem úgy mint pl Kulcsár Edina aki kb minden szart reklámoz, sokszor olyat is amit ki sem próbált. Na nála zavar mert hiteltelen és túl gyakori is a csak körítés nélküli reklám, nem is követem.
2019. febr. 8. 08:00
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Nektek komolyan nincs életetek 😂😂😂 Gondolod, hogy mert vajszínű kötött pulcsiban ülsz modellpózban a kanapédon, 1.)érdekel bárkit 2.)értékesebb ember leszel 3.)rajtad kívül nem léteznek igényes emberek 4.)aki nem tölti föl a képeket, az biztosan macskaszaros szőnyegen rugdossa a múlt heti pizza penészes maradékait?

Gyerekek...

2019. febr. 8. 08:28
 13/19 anonim ***** válasza:
63%

v.szani 2 év körüli a kislánya, most várják a másodikat. ( Videózik is)

verusszabo Neki egy kisfia van és ő is pont a másodikat várja.

bogyoesbandaja Neki már megszületett a második kisfia.

Ők kisebb instások, épp azért követem őket, mert ők a valóságot mutatják és nem a hülye beállított kamu életet.

2019. febr. 8. 08:35
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
12: 1)miután itt firtatjuk a kamut igen csak mondtam, hogy nem feltétlenül az mert olyan is van ilyen “nagy kamu” aki nem posztolja sehová 2) nem vagyok értékesebb senkinél és nem is állítottam ilyet 3) ilyet sem állítottam, -> 1. pont 4) ilyet sem állítottam, illetve én sem azért tartok rendet, hogy feltöltsem és mutogassam mivel sosem posztolok instagramra és sehova máshova, és azt sem feltételezem, hogy más aki nem posztol a retekben él. Egyéb állítás?
2019. febr. 8. 08:50
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Noémit én is jövetem, látszik rajta, hogy jó anya, szép, igényes és csodaszépek, aranyosak a lányai is, bár tőlem a stílusa öltözködés/lakberendezés szempontjából elég távoli, én az elegáns és nőies darabokat részesítem előnyben, lakberendezés szempontjából pedig a minőségibb, egyedi bútorokat (tömör fa stb).

Ötleteket csenni jó, például nála láttam a kis ültetőt, amit aztán meg is vásároltam és megkönnyíti az életünket.

2019. febr. 8. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Miert pontoztok le en csak oszinten valaszoltam egy kerdesre :( kar volt :(
2019. febr. 8. 18:37
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

Van az az kor, amikor már nincs igény arra, hogy olyanokat kövess, akiknek a tökéletes testükről, tökéletes lakásukról, tökéletesen felöltöztetett egyenruhás gyerekükről, tökéletes luxus utazásokról van tele az insta, mert tudod, hogy nem az a valóság!

Sokkal emberibb @realmomreallifebykinga.

2019. febr. 18. 17:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs az az életkor amikor trógernek lenni menő, illetve a trógerség hirdetéséről is megvan a véleményem. Én magam nem posztolok soha sehova mégis patyolatrend van otthon illetve én magam is bombaformában vagyok mert van rá igényem. Szerintem kicsit sem menő reklámozni, hogy nem mosok fogat délutánig... Nekem a “mű” instaanyuk kontentjére van igényem mivel én magamtól is ezt várom el és nem a barlangi trollra akinél halomban áll a szennyes és úgy néz ki mint akinek a férje előbb kíván rá egy szelet hideg pizzára mint a saját lelakott feleségére.
2019. febr. 18. 18:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van ebben.

De a lényege nem az, hogy ez vagy az a jó, mert mindkettő túlzás. Nyilván normális, igényes nő rendet tart maga körül és magát is, nem is erről írtam. Azt írtam, hogy nekem, számomra mű, nem életszagú képeket osztanak meg, hanem egy rózsaszín, csili-vili álomképet mutat be.

2019. febr. 19. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!