Milyen méretű ruha lesz jó rá nyáron?
Figyelt kérdés
Most 86os ruhákat hord a 22 honapos lányom. 84cm kb. Tavasszal, nyáron 92es elég lesz vajon vagy 98as inkább? Mennyit nőnek ilyen korban, fél év alatt?2019. febr. 6. 19:53
1/4 anonim válasza:
Inkább 98.
A 92esre azt mondanám hogy vagy jó lesz vagy nem.
2/4 anonim válasza:
84 centi 16 hónaposan volt a lányom, egyévesen kezdtük a 86-osokat, 18 hónaposan a 92-eseket (kb. 86 centivel),
mosrmt 3,5 éves és van olyan 86/92-es, ami még jó, de többségében 98-ast, 98/104-est hord.
Lelassul a növekedés.
3/4 anonim válasza:
86-os ruhákat hord a 80 centis 16 hónapos fiam. Sok mindent beszereztem már neki nyárra is, 92-és méreteket. 98-ast biztos nem vennék. Tavaszi kabátot vettem egyet 98-ast mert nagyon le volt árazva és elfér a szekrényben jövő tavaszig.
4/4 piroska és a farkas válasza:
Ezt nem igazàn tudhatod előre, nyúlhat, hízhat...szerintem ne ilyen méretezésben gondolkodj, h 92 v 98, hanem olyanban amibe az van írva, h 18-24 hó, 24-36 hó, utóbbi méret biztos jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!