Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aljonka névről mi a véleményetek?

Aljonka névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Miva'?

Ez volt az első reakcióm. A másodikban már volt 'n' is. Szerintem ne a gyerekedet nevezd el így, hanem írasd át a sajátodat Aljonkára.

2019. febr. 6. 00:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mért nem lehet normális magyar neveket nézni. Honnan veszik az ilyen neveket egyáltalán?
2019. febr. 6. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Majomka:D Elsőre ki se bírtam olvasni, mert Ajonkának olvastam. Ez még borzalmasabb, mint az Ilonka,pedig az is elég szörnyű, de úgy látszik, még lehet űberelni. Tényleg, bocsi azoknak, akiknek tetszik bármelyik név; csak jajjmáá... Meg Lenke meg Panka meg Lenka...

Legyen inkább

Ildikó

Ilma

Ha már "hajlongka", akkor legyen

Ajna

Aina

Hajna

Hajnalka

Ami ilyen jonkás-jankás:

Janka

Jolán

Jolanda

Bianka

Blanka

Ha még ka-ke

Akkor

Rebeka,

Aranka

Etelka

Ha az a kérdező vagy, akire gondolok, és korábban is tettél már ki kérdést, akkor javasolnám még neked a

Miléna, Milena nevet; ezek is tök cool-ak.

Ha meg még picit kacifántosabb névre vágysz, itt van egy, ez is szép; nem a legszebb, de nem rossz:

Georgina, meg akkor mégegy hasonló , a Virgínia.

Ja és még:

Alina, Alinda, Aliza, Alízia, Maléna, Galina, Larina, Karina, Marina, Melinda, Melánia, Lana, Lola

2019. febr. 13. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Kicsit ez olyan pavilonkás (előző vok) [külföldön amúgy lehet, hogy szép, de magyar névként teljesen taszító, és értelmezhetetlen; hogy miért tenné ezt valaki a gyerekével, hogy így nevezi el:S]
2019. febr. 13. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!