Szerintetek fél év ismeretség után "szabad" gyereket szülni úgy, hogy a pasi a szüleivel együtt él és ott lakik velük a lány is? Költözés szóba került, de a pasi nem rajong, nem akarna költözni mondván az sok pénz lenne
Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 13:14
31/34 A kérdező kommentje:
Harmincas! Nem en vagyok ebben a tortenetben! Mar leirtam fentebb is.
Nekem van annyi eszem, hogy nem csinaltatom fel magam fél ev utan.. sőt en azt mondom, hogy egy kapcsolatban az lenne az alap, hogy min. 2 evig elmenyeket szerezzenek egyutt, ki ismerjek egymast satobbi
2019. febr. 7. 23:41
32/34 anonim válasza:
A férjem 3eve a férjem, elotte másfél évet jartunk együtt. Összesen nëgy Es fel éve vagyunk együtt, KÜLÖN LAKASBAN ES NEM ANYUCIEKNAL, KÜLÖN KOCSIVAL, MUNKAHELLYEL, ÉS MÉG MINDÍG FELUNK BEVÁLLALNI EGY GYEREKET!
33/34 anonim válasza:
1. Semmi közöd hozzá, az ő dolguk
2. Itt nem csak a pasi gáz, de a csaj is
3 ha már terhes nyilvan tökmindegy
34/34 anonim válasza:
Igaza van az utolsonak
Amit a helye én tennék, gyereket ekvetetni, és a pasit el hagyni, mert én nem szulnek egy ilyennek. Vagy a csaj megtartja, saját magának megszuli, és egyedül felnevelni. Ennyi. Sok segítségre a pasitol ne szamitson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!