Miket lehet küldeni majd egy babának, aki nyáron fog megszületni?
Barátnőm júliusban fog szülni. Május végén gondoltam küldenék neki egy csomagot (ország másik végén lakik), de nem tudom mit vegyek bele.
Olyasmit szeretnék amit tud majd használni de nem kerül több ezer ft-ba.
Zokni, előke, egy-két játék..cumi.. ilyesmikre gondoltam.
Tudom még van addig 3 hónap, de elkezdeném megvenni hogy ne egyszerre kelljen.
Tőle nem akarom megkérdezni, meglepetés lenne.
A 62-es body nem lesz kicsi ugye?
Abból mennyit érdemes venni hogy legalább egyszer hordani tudja a baba?
Vagy vegyek mondjuk 3-4 méretből egyet egyet?
Zokni felesleges, rugdalózóban lesz, vagy meztelen lábbal
Előke felesleges, kb 6 hósan kezdenek hozzátáplálni
Cumi felesleges lehet nem akar cumizni, lehet a baràtnőd nem akarja majd, hogy cumizzon
Játék felesleges még, kb 3-4hósan kezdenek érdeklődni bármi iránt.
Szóval kérdezd meg a barátnődet, vagy küldj egy bababoltos kupont neki.
Inkább kérdezd meg, mert a gyereknevelés pont egy olyan dolog amiben mindenkinek határozott véleménye van. Még ha pelust akarnál venni neki akkor sem mindegy, hogy milyen márkát veszel, pedig a pelenka azért elég általános dolog amit tuti mindenki használ... Vagy nem, mert mosható pelust akar használni. Cumit, zoknit, ilyesmiket se használ mindenki.
Az egyetlen dolog ami eszembe jut és hasznos az a textilpelus, de ha olyanok a rokonok, mint az enyémek és már a gyerek születése előtt felhalmoztak belőle egy raklappal, mondván abból úgyis sok kell, akkor azt is feleslegesen veszel.
Szóval a legjobb ha erre rákérdezel. Nem lesz meglepi, de legalább nem is kerül a szekrény mélyére amit jószándékkal ajándékoznál.
Kedveskedni szeretnék, nem beleszólni a nevelésbe.
Pelenkát nem küldenék pont azért mert nem tudom mekkora és milyen kellene neki.
Köszi a hasznos ötleteket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!