Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miket lehet küldeni majd egy...

Miket lehet küldeni majd egy babának, aki nyáron fog megszületni?

Figyelt kérdés

Barátnőm júliusban fog szülni. Május végén gondoltam küldenék neki egy csomagot (ország másik végén lakik), de nem tudom mit vegyek bele.

Olyasmit szeretnék amit tud majd használni de nem kerül több ezer ft-ba.

Zokni, előke, egy-két játék..cumi.. ilyesmikre gondoltam.

Tudom még van addig 3 hónap, de elkezdeném megvenni hogy ne egyszerre kelljen.

Tőle nem akarom megkérdezni, meglepetés lenne.

2019. febr. 2. 15:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek jók amiket írtál, mondjuk a cumit kihagynám mert lehetnem is fog cumizni, vagy csak egy bizonyos fajtát fogad el. Egy aranyos body 62-es méretben azt már tudja is nyáron hordani, vagy valami mintás textilpelus.
2019. febr. 2. 15:28
 2/11 A kérdező kommentje:

A 62-es body nem lesz kicsi ugye?

Abból mennyit érdemes venni hogy legalább egyszer hordani tudja a baba?

Vagy vegyek mondjuk 3-4 méretből egyet egyet?

2019. febr. 2. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
32%

Zokni felesleges, rugdalózóban lesz, vagy meztelen lábbal

Előke felesleges, kb 6 hósan kezdenek hozzátáplálni

Cumi felesleges lehet nem akar cumizni, lehet a baràtnőd nem akarja majd, hogy cumizzon

Játék felesleges még, kb 3-4hósan kezdenek érdeklődni bármi iránt.

Szóval kérdezd meg a barátnődet, vagy küldj egy bababoltos kupont neki.

2019. febr. 2. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
14%
Gabi babafurdeto, popsitorlo, Herbaria laktoherb tejszaporito tea, popsikenocs, gyereknek vmi csorgo-zorgo jatek.
2019. febr. 2. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kérdezd meg, mert a gyereknevelés pont egy olyan dolog amiben mindenkinek határozott véleménye van. Még ha pelust akarnál venni neki akkor sem mindegy, hogy milyen márkát veszel, pedig a pelenka azért elég általános dolog amit tuti mindenki használ... Vagy nem, mert mosható pelust akar használni. Cumit, zoknit, ilyesmiket se használ mindenki.

Az egyetlen dolog ami eszembe jut és hasznos az a textilpelus, de ha olyanok a rokonok, mint az enyémek és már a gyerek születése előtt felhalmoztak belőle egy raklappal, mondván abból úgyis sok kell, akkor azt is feleslegesen veszel.

Szóval a legjobb ha erre rákérdezel. Nem lesz meglepi, de legalább nem is kerül a szekrény mélyére amit jószándékkal ajándékoznál.

2019. febr. 2. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kisebb csomag pelus, popsikrem, egy kis nyari ruha, valami 0+os jatek. A cumit en is kihagynam, enyem se cumizott soha.
2019. febr. 2. 15:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedveskedni szeretnék, nem beleszólni a nevelésbe.

Pelenkát nem küldenék pont azért mert nem tudom mekkora és milyen kellene neki.

Köszi a hasznos ötleteket. :)

2019. febr. 2. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
8%
A többiről sem tudod, milyen és mekkora kell, mégis küldenél???
2019. febr. 2. 16:11
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
A mi második babánk is nyári lesz. Én a saját gyerekemnek napozó ruhacskat, bodykat veszek. Szerintem ezeket biztosan tudja használni, ha félsz, hogy kicsi, vehetsz 68asat,bar tény, h a 62es szinte 100% h jó lesz rá a nyár folyamán. Esetleg vehetsz mintás textilpelust, az a nyári melegben takaró is lehet. Erős kontrasztos játék (pl fekete és fehér színű) is jó, az egész pici korától felkelti a baba figyelmét.
2019. febr. 2. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Semmit nem tudsz így, mert ki tudja mekkora lesz a baba. Van akinek az 56-os is hatalmas, van akinek kicsi. Az én gyerekeim nem voltak hatalmasok 4 kiló 58 centi, de újszülött pelus kicsi volt plusz a fejük akkora volt hogy alig volt ruha amit rájuk tudtam szuszakolni. Szomszéd babának vastag a keze nem jó akarmilyen ujju ruha. Fürdetőt, babaápolási cuccokat nem tudhatod mit fog használni. Cumi, cumisüveg lehet nem is kell. Játékból mi kaptunk 3 pörgettyűt, mindenhol azok pörögtek..Legjobb egy kupon. DM, Rossmann...
2019. febr. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!