Melissza, Marion nevek?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?2019. jan. 24. 15:09
1/10 anonim válasza:
Melissza ovis társa van a gyerekemnek.
A "jófajta" cigány család legkisebb tagja.
Van egy Vanessza is, ő viszont meglepő, de nem cigány.
Marion nekem fiús.
3/10 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagytok kisebbségiek. Ha nem vagytok azok, inkább normális nevet adnék.
4/10 anonim válasza:
kisebbsegiek elegge
De inkább az 1. mert a másodikra a azt hittem fiu név!
5/10 anonim válasza:
Marionra azt hittem fiú. Nekem a Melissza tetszik meg a Melitta, Melina is. De mi azért vetettuk el mert Melinek Melcsinek beceznenk és sógornom is az.
6/10 anonim válasza:
A románoknál a Marion gyakori férfi név.
7/10 anonim válasza:
Melissza egyáltalán nem tetszik, a Marionra meg azt hittem én is, hogy fiú név. Ha nem akarod, hogy fiúnak higgyék, felejtsd el.
8/10 anonim válasza:
Egyiket sem. Inkább ne legyen neve a gyerekemnek vagy viselje az enyémet, de ez a két név bűntetés lenne az egész család számára.
9/10 anonim válasza:
Kedves #6. válaszoló! A románoknál a Marian férfi név és nem a Marion, nagy tévedésben vagy. De ennek ellenére nekem sem tetszik a Marion név, én is azt hittem férfi név.
10/10 1112 válasza:
Ha lány, akkor Melissza, vagy Melánia. Meg pl a Melániát lehet Lanának becézni, az szerintem pl tök jó:) Melitta is szép nagyon. Mariann, Marina is szépek nagyon, a Mariont azt nagyon nem adnám. Amúgy is , most így ahogy kimondtam, picit olyan 'marjon'-os, de ne marjon:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!