Kislányt szerettem volna, de kisfiam lesz. Milyen fiús anyukának lenni?
Fura módon csalódott egyáltalán nem vagyok, sőt, ugyanúgy örülök a kisfiúnak is, mintha kislány lenne.
Csak egyelőre el sem tudom magam képzelni fiús anyukaként. Volt valaki hasonlóan? Milyen fiús anyukának lenni?
A legeslegjobb fiúd anyukának lenni. Ovis korom óta tudtam, hogy az első fiú lesz.
Én úgy tufnám elmondani a jelenlegi helyzetet, mint egy nonstop edzőtábor, viszont élvezem. Piszok energikus, mindenről véleményt formál, saját stílusa vagy humora van.
Sokan mondják a környezetemben, hogy a lányokkal könnyebb, de nem cserélném el semmi pénzért. Mondjuk talán azért is jobb így, mert én a környezetemben csak azt hallottam, hogy a lány az igazi, a lány gyerekek sokkal cukibbak, meg öltöztethetől, meg jaj a sok rózsaszín cucc, meg habos babos holmi.
Mikor kiderült, hogy a második is fiu lesz, megörültem, mert valahogy mindig is fiút képzeltem a nagy mellé. Persze, ha lány lett volna is örülök, de valahogy könnyebb nekem a fiúval, mint egy lánnyal.
Az elsőm fiú, ő most 7 éves.
Nagyon eleven, pörőg egész nap. 1 tesztoszterongmbóc. Néha már a hajamat tépem. 2x volt már csonttörése is a ‘mindent ki kell próbálni’ hajlam miatt. Ez persze az én gyerekem, vannak nagyon nyugis kisfiúk. Ő is még gyerek, tud sírni mint 1 kislány. Hiába rosszcsont, mikor bújik, meg mondogatja, hogy anya a szerelme, annál szebb dolog nincs. ❤️
A kislányom 3 éves. Ő sokkal nyugisabb gyerek, viszont folyton jár a szája. Olyan kis fecsegős:) Nálunk szerintem vele kevesebb lesz a ‘gond’, de ettől függetlenül mind a kettőt imádom. ❤️:)
Amúgy nem a nemüktôl függ szerintem. :) Kiscsajban is láttam extra vagánsat.
Nálunk a legnagyobb fiú 15 éves. És még mindig azt mondom, hogy nincs különbség. :)
Reggel egy fél óra tollászkodás, illatfelhő mikor elmegy. Együtt járunk shoppingolni, fodrászhoz, megbeszéljük a "szerelmi életét". Egyre jobban érdeklik a lányok, és olyan kis naiv, romantikus és érzékeny, amilyen én kamaszként se voltam. Persze a haverok előtt nem. ;)
A lányunk most kamaszodik. Ő hisztisebb, de keményebb is.
En nagyon szerettem volna fiut, el sem tudtam volna kepzelni h lany babam lesz.Aztan mikor kiderult h lany nagyon csalodott voltam nagyon sokaig..
Es mikor megszuletett akkor mar tudtam h egy kicsit sem banom,sot nem is szeretnek fiut 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!