Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik a megfelelő körülmények...

Mik a megfelelő körülmények gyermekvállaláshoz?

Figyelt kérdés
Mentálisan, lelkileg késznek érezzük magunkat a gyerekvállaláshoz. A kapcsolatunk is úgy gondoljuk megért rá.Fiatalok vagyunk, de ez nem zavar különösebben minket. Én 20, párom 22 éves. 3 éve vagyunk együtt, másfél éve együtt élünk. Mindketten dolgozunk, én emellett egyetemre is járok levelező tagozatra. Albérletben élünk, közben fizetjük a lakákasszát.Félretett pénzünk is van. Autónk, lakásunk nincsen. A nettó bevételünk 350-400ezer körül szokott lenni. Várjunk még arra, hogy anyagiak szempontjából jobb lesz? Jelenleg az albérlet az, ami aggaszt, de nem szeretnénk emiatt 5-6 évet várni, mire saját lakásunk lehet,bár tisztában vagyunk vele, hogy akkor sem lennénk elkésve. Ezek mennyire ideális körülmények?
2019. jan. 7. 23:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
kettőnknek ennyi összesen, lehet azért írta hogy kevés, bár szerintem ez az átlag, tudom hogy itt mindenki programozó,stb. bár ez már nem ide tartozik
2019. jan. 8. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Ne viccelj kérdező, 350-400eFt nem átlag, bőven lehet ebből gyereket vállalni. Akik ide írnak az mind programozó, igazgató, orvos, jogász, űrszondász nettó 500e fizetéssel, de az átlag nem ez.
2019. jan. 8. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
De oké, hogy most ennyi a fizu, csakhogy ha a Kérdező otthon lesz, akkor baromira nem ennyi lesz nekik, hanem kb a fele. És akkor már nem két emberre kell elosztani, hanem háromra. Én ha szülök, akkor azért teszem, hogy a gyerekkel foglalkozzak, ne remegve számoljam a kiadásokat, várjam a családit és azt, hogy mikor veszik fel a gyereket bölcsibe, hogy én dolgozhassak.
2019. jan. 8. 11:59
 14/14 anonim ***** válasza:
18%

#13 ki így ki úgy, szerintem.

A kérdező kap gyedet majd, a párja is pénzt keres. Ha nekik ez így oké, akkor vállaljanak, nem? Elvégre ki vagy te vagy én, hogy ezt "megtiltsuk"?!

Engem a kérdező helyében nem is ezek az anyagi gondok érdekelnének leginkább, hanem az hogy egy 22 éves apa jelöltről van szó. Ő maga is fiatal nagyon ehhez, de még a párja is.

2019. jan. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!