Te kisfiúnak vagy kislánynak örülnél jobban elsőnek?
Figyelt kérdés
2018. dec. 20. 15:54
21/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem írtam, de egyértelmű, hogy legyen egészséges, addig nem számít, milyen nemű!
22/28 anonim válasza:
Kislányt szerettem volna és az is lett, hihetetlenül boldog voltam és vagyok. Nagyon jó lenne, ha a kistestvér is lány lenne.
23/28 anonim válasza:
Kislányt akartam elsőre mindig is. Bejött, az első lány lett, nagyon örültem neki, imádom :) másodiknak is inkább lány felé hajlottam, ő kisfiú lesz, heteken belül megérkezik. De nagyon örülök, hogy így alakult, egyáltalán nem bántam egy percig sem, rögtön átkapcsoltam, alig várom, hogy itt legyen :)
24/28 anonim válasza:
Mindig is kisfiút szerettem volna, remélem az is lesz. Lányt nem szeretnék.
25/28 anonim válasza:
Lánynak örültem volna, sőt ikreknek, de csak mert tudtam, hogy nem lesz még egy terhességem.😕 Fiam lett! Ha lenne még egy gyerekem(ami sajnos nem lesz), akkor most már fiúnak örülnék! 😊
26/28 anonim válasza:
Lányt akartam elsőre, de nagyon, utána meg fiúkat, így is lett. Már felnőttek, és jól megállják a helyüket az életben, elégedett vagyok velük.
27/28 Aznna89 válasza:
Èn kisfiút vártam,làny lett. Másodjàra lànyt vártam,kisfiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!