Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kb mennyibe kerül egy Tako...

Kb mennyibe kerül egy Tako City Voyager babakocsi?

Figyelt kérdés
Nyíregyházán vagy Debrecenben lehet venni valahol?
2008. nov. 6. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia

45000-től használtan kevesebb

2008. nov. 7. 01:48
 2/10 anonim ***** válasza:

www.vatera.hu

www.express.hu

beírod a nevét, s van használtan eladó

2008. nov. 7. 09:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedvesek vagytok, de engem az új ára érdekelne, éppen azért, mert ezeket a használtakat láttam a vaterán, baromira tetszett, és összehasonlításképpen érdekelne, mennyi az új ára, és hol lehet venni. Nálunk Nyíregyen ugyanis még sehol nem láttam.
2008. nov. 7. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is Vaterán láttam, de én nem vennék ilyet, mert fix kerekei vannak. Volt nekem fix kerekű babakocsim, én nagyon szenvedtem vele, ahányszor kanyarodni akartam vele, még ha csak minimálisan is, már emelgetni kellett a hátsó kerékre, hát én nagyon nem szerettem.
2008. nov. 8. 10:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem az előző is fix kerekű volt, én meg bolygókerekeset nem vennék..... a hóban a többi kismama szenvedett vele, mint "malac a jégen".

Látod, kinek hogy. Viszont ez a TACO egy marha jó kis masszív kocsinak néz ki, és felfújható a kereke, ez az, ami nekem a régi kocsiból hiányzott.

2008. nov. 8. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Asti Debrecen Nyugati u. 11., [link]

Üdv. Angéla

2008. nov. 24. 08:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Jaajjj, de jó, imádlak, Angéla!
2008. nov. 24. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Megvetted a kocsit? Milyen színű? Én is kacérkodtam vele szombaton, mert nagyon szép, főleg abban a színben, amiben Csabán volt, de nekünk az a rengeteg teleszkóp felesleges lenne, főleg ennyi pénzért, így a Drifter Sportot választottam, akciósan kb. 30 ezerrel kevesebbért és igazából a Drifter Sport miatt indultunk neki.
2008. dec. 3. 11:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Szia! nem, nekünk ez még nagyon távoli, csak azért érdekelt konkrétan ez a márka, mert a barátnőméknek ilyen van, Ukrajnából hozták, kb 45-50 között volt az ára odaát ( nem lakunk messze a határtól, és kíváncsi voltam érdemes-e érte átmenni, mert fogalmam sem volt a magyarországi áráról. ) De úgy tűnik, érdemes, itt 76 körül volt, ha jól emlékszem...
2008. dec. 3. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:

szia.

Szerintem nem sokban különbözik a city voyager és a drifter és a drifter ára nagyon jó.

szerintem érdemes megnézni

[link]

2009. máj. 1. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!