Hogyan derítenétek ki egy nő ismerősötökről, hogy valóban terhes volt-e vagy csak annak hazudta magát?
NÉzd, a választ szinte azonnal megkaptad. Nincs rá mód, hogy ezt kiderítsd, 100%-ra biztosan. A kiskönyvet, orvosi leleteket, kórházi igazolást, stb. csak ő mutathatja meg neked, sem a könyvelő, pláne az orvosok nem tehetik.
Tehát rá vagytok utalva az ő szavára.
De felmerül a kérdés, hogy ha már rajtakaptad hazugságon (orvosi rendelős sztori), akkor igazából nem mindegy, hogy konkrétan a terhességről hazudott vagy sem? Mindenképpen hazug az illető, akár azért mert ilyen a jellemes, akár azért, mert bajban van, segítségre szorul.
Ha csak ennyit akarsz tudni, akkor az információnak már birtokában vagy.
Ha meg csak úgy nem hagy nyugodni, hogy most akkor terhes volt-e vagy sem, akkor az már nem a nőnek való segítségről szól, hanem a te kíváncsiságodról, de ismétlem, nincs rá mód törvényes keretek között, hogy biztosat megtudj.
🤣
És te pedig válaszolsz ezredjére!
Nem volt terhes, és hála el is húzott a társaságból, jól megbomlasztotta a közösséget!
"A kiemelest en se ertem, de vicc, h nehanyan meg a kerdezot oltjak.. nem tudom ok mit tettek volna, ha a tarsasagukban tortenik ilyesmi."
Semmit, mert semmi közöm hozzá, magamban elmosolyogtam volna. Ez tipikus kielégítetlen, besavanyodott banyák sajátja. Akikkel ugye tele az ország, úgyhogy nem is meglepő :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!