Anyukák! Ti szoktatok kapni a munkáltatótól karácsonyra ajándékcsomagot?
Figyelt kérdés
Leginkább azokra gondolok, akik akkor is kaptak, amikor dolgoztak.2018. dec. 12. 09:59
11/13 anonim válasza:
3 éve itthon vagyok, de végig megkaptam a karácsonyi és a húsvéti csomagokat is. Most november 1től szabadságomat töltöm, most ebben az évben adtak plusz év végi jutalmat, én is megkaptam, bár tudják, hogy ha letelik a szabim, táppénzre megyek a 3. babával. Mivel a férjem is ott dolgozik, így mindent ő intéz, hoz-visz, így nekem nem kell bemennem. A fiam után is megkapom minden évben a beiskolázási utalványt (a férjem is). Ha megszületik a baba, 6 és 10 hónapos korában kapunk tejpépes, babajoghurtos, pudingos csomagot, a férjem is és én is, fejenként 25ezer Ft értékben és ezt 2szer...
12/13 anonim válasza:
Míg aktív voltam kaptam csomagot, mikulásra a gyerekek csomagot. Idén már nem fogok kapni, viszont a mikuláscsomagot idén is megkapták a gyermekeim.
A férjem cége is oszt ajándékkosarat év végén, de csak az aktív dolgozóinak, cseden/gyeden lévőknek nem.
13/13 anonim válasza:
Ajándékutalvány plusz egy csomag (szaloncukor, pezsgő, tea, kávé, stb) illetve a gyerkőcnek mikulás csomag. Ez jár a cseden gyeden lévőknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!