Szoptatok és be van gyulladva torkom. Nem írnak semmi gyógyszert. Mit tehetek?
Én hársfateat és kamilla teát ittam, nem lett semmi gond belőle. Igaz kellett 2 nap mire bármi javulást éreztem.. Meg inhalaltam salvus vízzel. Tovább tart de rendbetesz.
Azthiszem ittam pár csésze csipkebogyoteat is. Jobbulast
Fájdalomcsillapítót már tegnap óta szedek, de nem csinálhatom napokig. Na meg rá va írva, hogy 8 órán át hat, de 5 óra múlva már megőrülök a fájdalomtól.
A baba 4 hónapos. Nem akarom abbahagyni a szoptatást, meg akarom adni az esélyt, hogy ne kapja el.
Ezek a fül-orr gégészek. :(((
Én is voltam hasonló helyzetben. Én már úgy mentem a dokihoz, hogy előtte konzultáltam a gyerekorvosommal, aki megmondta, hogy melyik antibiotikumot szedhetem be szoptatás alatt is.
A fül doki meg kerek perec megmondta, hogy döntsem el, hogy szoptatni akarok-e, vagy meg akarok gyógyulni.
Amikor mondtam neki az említett gyógyszer nevét, akkor közölte, hogy ő azt nem írja fel mert xart se ér. (Ezt így szó szerint). Nekem sterncsém volt, mert a házi orvosom felírta.
Két nappal később megszűntek a panaszaim...
A babámat is vidáman szoptattam tovább.
Nem tudsz másik orvoshoz menni? Aki egy kicsit hajlandó utána járni?
Nem akarok hülyeséget mondani,nézz utána, Aktil Duóra emlékszem, de ennek sok éve már. Úgyis kell egy orvos, aki felírja...
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!