Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek volt szülés utáni...

Akinek volt szülés utáni depressziója, volna kedves elmesélni a dolgot és hogy hogyan jutott ki belőle?

Figyelt kérdés
Nagyon köszönöm.
2018. dec. 10. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Miért lett törölve az előző? Szép hosszú választ írtam rá. Kár volt.
2018. dec. 10. 11:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert néhány troll válaszolónak az a megrögzött téveszméje, hogy nekem valójában lányom van és évek óta teszem fel ugyanezt a kérdést. Nem értem, miért törölték, csak mert valami idegbajos jelentette... megpróbálom megint, mert szükségem van a segítségre.

Megköszönöm, ha újra leírod nekem, nagyon szeretném!

2018. dec. 10. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés előtt pár héttel kezdődött, és a lányom kb. 10 hónapos koráig tartott, nagyon nehéz volt, a mai fejemmel jobban tettem volna ha pszichiáterhez fordulok és gyógyszert szedek rá, mivel nem szoptattam, simán lehetett volna, de azért elmúlt magától is, sokat nem tudok segíteni, mozdulj ki a babával, sport sokat segíthet, de alapvetően a hormonok okozzák, azzal meg otthon nem nagyon lehet mit kezdeni.
2018. dec. 10. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem depim volt, mert voltam pszichologusnal, hanem a hormonok. Azert is volt nekem, mert en meg nem voltam felkészülve a gyerekvállalásra, szerettem az életem ugy ahogy volt. Rádobott meg erre a császár, a pokoli fájdalom amit nagyon rosszul viseltem. Kb 8 hétig tartott. Most hogy fizikailag mar jol vagyok , igy megszunt a sok sírás, rossz kedv. A babám is mar mosolyog , es imádom:) sokat segített a pszichológus, es örülök hogy nem hónapokat vártam vele.
2018. dec. 10. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom. Kb. másfél évig tartott, egyszerűen semmi olyan praktika nem használt, hogy mozduljak ki a gyerek mellől, és hasonlók. Aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy jobban érzem magam (csak úgy). Ez 2-3 nap leforgása alatt történt. Utána még volt egy kevés visszaesés, de talán az eredeti depresszióhoz képest 20%. Szép lassan az is eltűnt.
2018. dec. 10. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesómnak volt és gyógyszer+terápia, kórház. Addig a mama volt a kicsivel.. hónapokig tartott mire a család észrevette, hogy nagy a baj, utána még 1-2 hónap mire megtalálták a megfelelő kórházat. Onnantól viszonylag gyorsan kijött belőle, de az is 3 hónap volt kb.
2018. dec. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!