Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elegem van a gyerekeimből....

Elegem van a gyerekeimből. Nem keresek itt választ, csak olyat, aki érzett hasonlót és elmondaná, mi segített neki?

Figyelt kérdés

Utálom az életem. Utálom a gyereknevelést, a hisztiket, az állandó pakolást. El akarok menni, és alig bírom rávenni magam, hogy ne tegyem. Hol albérletet keresek, hol azt nézem, mennyi gyerektartást kellene majd fizetnem, hol azon gondolkodom, hogyan vessek véget az egésznek. Őket nem bántanám soha, ez egészen biztos. De saját magamból, az életemből, az egészből elegem van.

Ha szaranyáznál, hagyd ki, lépj tovább! Ha tapasztalatod van ilyen érzésben, kérlek, meséld el, hogy mi visz tovább, mi ad erőt, mi volt a megoldásod?

2018. dec. 2. 13:34
1 2 3
 21/22 érdekel0 ***** válasza:
51%

Alig volt 1 èves a kisebbik lànyom,amikor újrakezdtem a munkàt!

Anyagilag nem voltunk ráutalva,de sok volt az àllandó "otthonlét",a csak anyaság.

A munka klassz volt,perszre a plusz pènz is,de sajnos nem lett minden egyszerre szipiszupi.

Az igazat megvallva jól kiszúrtam magammal.

Sokkal jobban szètestem,soha semmire nem volt elég idő,energia,lelkesedês.

Ráadásul kifelè mutattam,hogy nekem minden megy,boldogulok.

Aztàn elkezdtünk èpítkezni.

Na az volt az a pont,hogy vègem lett.

Èn a munkàmat adtam fel!!!!

Neked tényleg muszàj dolgoznod?

2018. dec. 3. 17:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Kérdező. Mi lett veletek? Most én is így érzem...
2022. jún. 14. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!