Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fióna, Fernánda, Floransz,...

Fióna, Fernánda, Floransz, Almudéna nevekről vélemény?

Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 22:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
5%
A Floransz nagyon szép.
2018. nov. 30. 22:32
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Nem fejteném ki,nem akarok bannt.

Ellenben ha neked tetszenek nincs kérdés.

2018. nov. 30. 22:34
 3/15 anonim ***** válasza:
52%
Fióna szép, de mindig Shrek jutna eszembe. :-( A többi nem tetszik.
2018. nov. 30. 22:39
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Egyik sem tetszik. A Fióna névről nekem is a Shrek jut eszembe :D
2018. nov. 30. 22:42
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Fióna: Shrek, Fernánda: mint valami török szappanoperából a férj szeretője, Floransz: mikor először olvastam ez is hajazott valami hasonló nagyon erőltetett sorozatszereplő nevére és a fajansz ugrott be hangzásra, Almudéna: hát még valami bevándorlónak néznek titeket. Én egyiket sem adnám, de ha neked tetszik nyugodtan
2018. nov. 30. 22:59
 6/15 anonim ***** válasza:

+1 Fiona = Srek

Szerintem ez a mese olyan lesz a mi gyerekeinknek mint az én gyerekkoromban mesék pl piroskáról egy piros köpenyes kislány kosarral villan be rögtön .

Biztos vagyok benne hogy az emberek 70%nak az ogre fog beugrani róla :D

A Floransz nagyon szép, különleges név :)

2018. nov. 30. 23:16
 7/15 anonim ***** válasza:

Fióna-szintén a Shrek

Fernánda-túlságosan olaszos/spanyolos nekem

Floransz-Életemben először hallom ezt a nevet, de összességében tetszik. Egyedi mégis lágy.

Almudéna-Szerintem már túlzás. Szóval ez az a név, ami igaz ritka és egyedi, de már a kritikusan rosszat és átvágja

2018. nov. 30. 23:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Fióna nalam is Shreket juttatja eszembe.

Fernánda, Almudéna brazil szappanoperás.

Floransz meg csak simán rongyrázós, idegen hangzású. Amúgy nekem a balansz szo ugrik be róla először.

2018. dec. 1. 05:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű mind.
2018. dec. 1. 06:29
 10/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem is tudom.... Mivel az utolsót majdnem aluminiumnak olvastam :D. Amugy melyik szappanoperabol valók ezek?

Ui. : ha nincs jobb a listátokon, én a rokonokat kérdezném, hátha tudnak valami elfogadhatot mondani es még büszkék is lesznek magukra, hogy ok nevezték el a gyereket. Mi is engedtuk, hogy a lányunk második nevébe a rokonság is beleszolhasson. Vegul a nagymama alatal mondott nev tetszett nekunk is, igy az nyert. Persze ha nem tetszett volna egyik se, akkor mi adunk neki nevet de nekunk nem volt olyan név amihez ragaszkodtunk volna, az első nevén kívül

2018. dec. 1. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!