Most akkor mehetek, majd dolgozni?
Sziasztok.
Jelenleg 6 hete vagyok itthon, és jövőhéten kell mennem laborba. Pont azon a napon,amikor lejár a TP-em! Laparotómiás nagyműtétem volt, mèhenkívülivel. Kontrollon semmit nem mondott a betegállomanyról sem a munkába állásról az orvos. Viszont ma már vonakodott a hàziorvos. Gyári dolgozó vagyok, 8-12 órás nehéz fizikai munkával, 3 műszakban. A hasam nem kifejezetten fáj, de hirtelen mozgàsra megfájdul. Nyomásra enyhén érzékeny. Emeléstől nagyon elfáradok. Mit tehetnék, hogy ne írjon még munkába az orvos?
Köszönöm. :)
Ma mondtam neki. Mert megkérdezte én mit gondolok. Elmondtam neki, hogy a munkám nem teszi lehetővé, hogy ne emeljek és lassan dolgozzak. Hogy érzem, nehezen bírnám még. Igazából december 21-én leáll a termelés egészen januárig. Természetesen nem azt kérném, hogy 21-ig vagy januárig itthon lehyek..de azt érzem, hogy nem kellene még emelnem. Közel 20 kg-os teli ládákat emelgetek odabent a munkahelyen...
Nyilván orvos, tudja mivel jár ez a műtét, de én vagyok aki érzi mennyit bír, mennyire fárad...
Aggódom, hogy a labor után mit fog majd mondani... :/
6 hét után még császármetszésből is fel lehet épülni. Én laparoszkópos vakbélműtét után 1 héttel már dolgoztam.
Ha 6 hete műtöttek és annyira fáj, hogy nem tudsz dolgozni akkor ott valami nincs rendben, menj vissza dokihoz.
Előző vagyok. Azt elfelejtettem, hogy nagyon sajnálom, hogy ez történt és bízom benne, hogy minél hamarabb összejön a baba. :)
7hetes kislány anyukája
Köszönöm.
Gratulálok a Kicsikédhez.😍❤😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!