Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik neked? (...

Melyik név tetszik neked? ( kislánynak). Melyiket adnád?

Figyelt kérdés

1.:Hanna Bella

2.:Elina Lia. Annyira bizonytalan vagyok. A férjem azt mondta döntsem el én mert neki mind a kettő tetszik.

2018. nov. 27. 11:34
1 2
 11/18 anonim válasza:
Nekem a Lia tetszik a legjobban. Utána az Elina. Együtt nem adnám.
2018. nov. 27. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne kislánynak, hanem nőnek válassz nevet. Tovább lesz felnőtt mint gyerek, és egy vicces névvel megpecsételheted a sorsát.

Egyik név se tetszik a négy közül, de ha csak ezek közül lehetne akkor Hanna Lia. Nem értem miért lett ilyen felkapott a Bella, de akárhova nézek mindenhol születik legalább egy, az elmúlt 6 hónapban.

Hanna-nem rossz név, viszont nagyon gyakori

Bella-nem adnék becenevet mert komolytalanná válik az egész név, és szintén nagyon gyakori lett

Elina-Túl idegen, külföldies, felvágós, magyar vezetéknévhez nagyon nem passzol.Akkor már inkább Eliza, az egy fokkal jobb

Lia-szintén becenév. Kornéliaként vagy Améliaként tetszik, de így, magában olyan üres, semmitmondó, befejezetlen a fülemnek.

2018. nov. 27. 16:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Fúzió, legyen Habelina.

Inkább mégse.

2018. nov. 27. 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Az èn 3 èves kislànyom Elina Annabell. Nagy szerelem volt nekem is az Elina nèv, nem bàntam meg. A Hanna is tetszik, csak nagyon sokan vannak màr. A Bella ìgy magàban nem, a Lia sem. A ti neveitek közül a Elina Hanna pàrost adnàm. Nagyon szèpen hangzik! 😊 Ìrd meg majd, hogy döntöttetek! Jò egèszsèget nektek!
2018. nov. 27. 17:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem túl jó párosítások. Hanna Bella simán érthető Annabellának, mért nem lesz az? Arról nem is beszélve, hogy a Hannákból így is túl sok van. Persze, ha téged nem zavar, hogy majd óvodás, iskolás társai is mind az ő nevét viselik... A Bella, Elina, Lia együtt nem hangzik jól, túl sok az L betű. Igazi nyelvtörő. Szerintem válasszatok ezek közül egyet, ami biztos tetszik és még nézelődjetek a nevek között, hogy melyikhez mi passzolna.
2018. nov. 27. 17:53
 16/18 anonim ***** válasza:
A Hanna màr tucatnév, minden 3. kislànyt így neveznek. A többi nekem személy szerint nem jön be. Elina? Furcsa, hangzàsa van. Elina Lia mint egy mesefigura:) Bella pedig szívàs ha súlyproblémàs lesz, halàlra fogjàk szívatni azzal hogy DeBella.
2018. nov. 28. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Hanna Bella
2018. nov. 29. 18:59
 18/18 Lady Beth ***** válasza:

Igazság szerint nekem ezek a nevek nem tetszenek, de ha mindenképpen ezek közül kéne választanom, akkor inkább a kettes opciót választanám.

Hanna Bella -> Hanna Izabella? Akkor nem értenének félre Annabellára... Vagy Bella Hanna.

Elina Lia -> Nagyon hasonló a két név...Elina Lea? Talán?

2018. dec. 2. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!