Melyik név tetszik neked? ( kislánynak). Melyiket adnád?
1.:Hanna Bella
2.:Elina Lia. Annyira bizonytalan vagyok. A férjem azt mondta döntsem el én mert neki mind a kettő tetszik.
Ne kislánynak, hanem nőnek válassz nevet. Tovább lesz felnőtt mint gyerek, és egy vicces névvel megpecsételheted a sorsát.
Egyik név se tetszik a négy közül, de ha csak ezek közül lehetne akkor Hanna Lia. Nem értem miért lett ilyen felkapott a Bella, de akárhova nézek mindenhol születik legalább egy, az elmúlt 6 hónapban.
Hanna-nem rossz név, viszont nagyon gyakori
Bella-nem adnék becenevet mert komolytalanná válik az egész név, és szintén nagyon gyakori lett
Elina-Túl idegen, külföldies, felvágós, magyar vezetéknévhez nagyon nem passzol.Akkor már inkább Eliza, az egy fokkal jobb
Lia-szintén becenév. Kornéliaként vagy Améliaként tetszik, de így, magában olyan üres, semmitmondó, befejezetlen a fülemnek.
Fúzió, legyen Habelina.
Inkább mégse.
Igazság szerint nekem ezek a nevek nem tetszenek, de ha mindenképpen ezek közül kéne választanom, akkor inkább a kettes opciót választanám.
Hanna Bella -> Hanna Izabella? Akkor nem értenének félre Annabellára... Vagy Bella Hanna.
Elina Lia -> Nagyon hasonló a két név...Elina Lea? Talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!