Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Visszatérő láz. Mit tegyek?

Visszatérő láz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lányom múlt héten vasárnap belázasodott. Bevittem az ügyeletre ahol kapott antibiotikumot meg persze csillapítottam a lázát. Azt mondta a doki hogy piros a torka. Kedden elvittem a saját háziorvosunkhoz aki azt mondta hogy mandulagyulladása van. Egye tovább a gyógyszert. Csütörtökön kellett visszamenni. Akkora már nem volt láza és a torka, mandulája nagyon szépen gyógyult. Azt mondta együk meg a gyógyszert és hétfőn mehet a bölcsibe. Péntek estére újra belázasodott. Ma meg már reggel, délben is lázas volt. Elvittem ma az ügyeletre, ahol kapott másik gyógyszert de azt mondta, hogy nem indokolt a láz mert más a torka már csak ici picit piros. Hétfő n beszéljek a dokinkkal.

Most akkor miért lázas? Más is volt már ilyen helyzetben? Nem tudom mit tegyek, hétfőig megbolondulok. Segítsetek ha tudtok. Köszönöm.

2010. jún. 26. 17:29
 1/1 anonim ***** válasza:
megertem az aggodalmad,mi is voltunk hasonlo helyzetbe es nekunk egy het eltelt mikor eszukbe jotott hogy bele nezzenek a fulebe,be volt gyulladva es ki kellett szurni aztan lejott rogton a laz is.persze nem biztos h ez a baj.gyogyulast mihamarabb!
2010. jún. 26. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!