Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek tetszik a Ramóna név?

Nektek tetszik a Ramóna név?

Figyelt kérdés
Rami vagy Ramóna formája szebb szerintetek?

2018. nov. 18. 20:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Két kedves ismerősöm van ezzel a névvel, így nekem igen. :)
2018. nov. 19. 06:53
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem értem,válaszolok erre a kérdésre és jön egy privát üzenet,mi a véleményem az anális sz.exről....más is kapott?( bocsi az offért)
2018. nov. 19. 06:58
 13/19 A kérdező kommentje:
#12 Kaptam én is 😂
2018. nov. 19. 10:35
 14/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem.
2018. nov. 19. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
22%

Nem, nagyon ronda énszerintem; és bocsi, ha valakit megbántottam most ezzel.

Olyan kifejezetten csúnya név ez számomra.

De Monaként tetszik. Tehát , ha már valakit így hívnak, némileg tudja kompenzálni egy Mona-becenévvel. Mert a Rami totál nem nőies. Szerintem picit olyan, úgy hangzik, mintha valami sértés lenne. Nem hangzik lánynévnek. De még teljesben, a Ramóna sem valami nőies. Valami, fekete, koszos dolog jut róla eszembe; valami koszos tárgy, amit meg kéne tisztítani. Valami szebb változatot ki kéne találni erre a névre. Nekem pl most elsőre beugrott egy ilyen, hogy Reménya:) Ez egyébként szebben hangzana, csak túl fura lenne. :) Talán az 'ny' és az 'a' egymásutánisága miatt. :) Pl valami Remínia, ez már hasonlít a jóhoz, de még talán ez sem a best. Valahogy kecsesebbé kéne tenni, varázsolni ezt a nevet; mert így nagyon nem jó. Nekem például tök rosszul esne , ha így hívnának, hogy volt egy csomó jóval szebb név, és nekem mégis ezt választották.

2018. nov. 19. 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:
29%

*Kiss Ramónának egyébként valamiért nem áll rosszul, de mégsem szép név; engem tényleg zavarna, ha így hívnának, mikor ott az a sok, sokkal szebb név;

De ha neked pl ezt rezegte át a gyereked valamiért, mert neked nagyon tetszik, téged magával ragadott, akkor adjad nyugodtan a gyerekednek, mert talán okkal. Meg amúgy pl valami "vicces" nevet kap a szüleitől, annak is pont azt rezegte át a szüleinek. A Ramóna viszont egyébként egy teljesen vállalható név, csak nekem pont például nem tetszik. De egyébként rendben van. De nem örülnék, ha így hívnának:D:D:D

2018. nov. 19. 20:54
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem tetszik. A Ramóna szebb, mint a Rami. Az "r" kemény hangzású talán az elején, de az "m" és "n" már lányosabb hangzású.
2018. nov. 25. 18:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Tetszett ez a név régen.

Aztán ismertem egy Ramón nevű pasit, aki finoman szólva egy balfa$z volt, neki Rami volt a beceneve. Na azóta annyira nem tetszik :/

2018. nov. 25. 19:40
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép, nekem tetszik :)
2018. nov. 26. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!