Melyik név tetszik nektek jobban? Rea vagy Nina
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 01:01
1/26 anonim válasza:
Na haragudj, a kettő közül egyik sem. Viszont! A Ria szerintem nagyon szép név és csak kicsiben tér el a Reától. :)
2/26 anonim válasza:
Nekem a Rea tetszik jobban. Ismerek is egy kislányt, kb. 8-9 éves, csodaszép, okos, tehetséges. Én mindig személyhez kötöm a neveket, ez nagyon pozitív. Ninát nem ismerek, az teljesen közömbös.
3/26 anonim válasza:
Egyik se.
Puszi:
Kalányos Szamantha Dzsenifer
4/26 anonim válasza:
Nekem egy 7 éves kisfiú ismerősöm van akit Rea-nak hívnak.
Ismerek egy tündérkislányt is aki Nina. Nem tudnék választani a kettő közül.
6/26 anonim válasza:
A Rea fiú név?
A Nina nekem kicsit ilyen tinédzser-drogos-utcalányos név. De biztos csak a hülye amerikai filmek miatt.
7/26 anonim válasza:
A rea olyan szép ókori név:) Romolus és Remus anyjának volt a neve:)Ismerek egy nőt, 30 körüli,neki is ez volt a neve:)
A Nina is szép de inkább 2.nak adnám:)
8/26 anonim válasza:
A Nina az Anna becézője. Én erre vosolok
9/26 anonim válasza:
Nekem egyik sem. A Nina névről egyből Kolombusz egyik hajója jut eszembe...bocs.
Ha választani kell, akkor Rea.
10/26 A kérdező kommentje:
A Rea természetesen lánynév, nem tudom, hogyan kaphatta a kisfiú..
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 28. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!