Nektek mi a kedvenc női nevetek?
Kisbabát várunk, kislány lesz.
Azért szeretném kérni a ti kedvenc neveiteket, mert párommal hiába nézegettük a neveket igazán egyik se fogott meg minket, és hátha így olvasásra rátalálnánk az igazira!
Minden féle név jöhet, különleges és hagyományos is.
A vezetéknév kétszótagú B kezdőbetűjű és e betűre végződik.
Köszönöm előre a válaszokat!
Zóra, Róza, Blanka, Azura, Arabella, Bettina, Cinka, Detti, Debóra, Eliza, Ené, Elena, Flóra, Gréta, Hédi, Helga, Izabell, Iza, Ivett, Jáde, Janka, Julianna, Kolett, Karina, Karolina, Lotti, Lara, Liliána, Lea, Lenke, Lujza, Mercédesz, Margaréte, Nikol, Norina, Odett, Olívia, Panka, Patrícia, Rita, Rella, Szofia, Szandra, Viola, Veronika, Villő, Valentina, Vanessza, Vanda, Valéria, Zsolna, Zselyke
Remélem tudtam segíteni! :)
Sára-jelentése hercegnő, uralkodónő
Noémi-jelentése gyönyörűségem
Nekem fontos a név jelentése is, de még nagy kedvencem a Róza név is.
Sok egészséget és boldog babavárást!
A ti válaszaitok alapján már egy szép kis listát is összeállítottunk: Alíz, Léna, Olívia, Júlia, Rebeka, Izabella, Emília, Elena, Janka, Lotti, Viola, Dominika Borbála, Kinga, Zsófia, Johanna, Sára.
Van még 3 és fél hónapunk az érkezéséig remélem addig sikerül a választás! :)
Mi márciusra várjuk a picit, és nenkünk is kislány lesz. Mi is elég nehezen tudtunk dönteni, a mi vezetéknevünk elég gyakori, úgyhogy próbáltunk kicsit különlegesebb nevet választani. Ami a férjemnek tetszett, az nekem nem annyira, vagy fordítva, ami meg ugymond jól hangzot az nem tetszett, ami mindkettőnknek tetszett az meg nem illett a Kiss névhez. Végül a Kiss Daniella mellett döntöttünk, mert az minden szempontból megfelel.
Leírom amik nekem még tetszettek:
Valentina Dominika Angelika Klaudia Annamária Izabella Linda Kinga Nelli Fanni Bella Gréta Flóra Dalma Eszter Réka Dóra Anna Maja Lara Kira Noémi Viola Kiara Laura Zoé Lea Éda Regina Debóra Alexa Liliána Alexandra Lelle Villő
Köszönjük mégegyszer mindenkinek a választ!
Rebeka Zoé lett a neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!