Ha 23 évesen iszonyat babaellenes vagyok, kb hány százalék hogy nem változok?
Azt is rosszul élem meg ha az ölembeadnak egyet.
Taszító ahogy folyik a nyála, és még sorolhatnám.
N
Gondolkozom azon hogy elköttetem magam.
50-50 Vagy igen vagy nem.
Lehet 2-3 év múlva teljesen megfog változni a véleményed ezzel kapcsolatban. De sokkal nagyobb esélyt látok erre ha már 30 év felett leszel és ketyegni kezd majd a biológiai órád. Nővérem erre a példa, ő 25 évesen nem akart se babát, se kisgyereket. Egyszerűen hülyét tudott kapni tőlük, nagyon nem szerette a gyerekeket. Aztán 32 évesen szinte egyik percről a másikra jött nála az hogy babázni szeretne, meg gyereket szeretne. Az előző párja sem akart gyereket ő már 28 évesen úgy volt vele hogy apa szeretne lenni, ezért hagyta el a tesómat.
Tesóm meg akkoriban jött össze azzal a férfival aki ma már a férje, és amikor összejöttek fél év sem telt el, és már bejelentette hogy terhes.
Azóta eltelt 5 év, tavaly született meg a második babájuk és nagyon oda lett a gyerekekért.
A szüleink még a mai napig nehezen hiszik el hogy hirtelen ennyire változott a véleménye.
Én 6 évvel vagyok fiatalabb a nővéremnél. Amikor 24 éves lettem akkor született meg a kislányom, és a nővérem akkor még nem akarta sem a kezébe fogni, meg minden baja volt amikor összejövetel volt a szüleinknél és ugye hoztuk magunkkal a kislányunkat, már minden baja volt. Aztán ahogyan már ő is kezdett vágyni a gyerek után, annál jobban kedvet kapott arra is hogy játsszon a lányunkkal.
Engem is taszít, ha más gyerekének rám folyik a nyála.
Ez eddig a legbénább nemakarokgyereketfújjbabák kérdés.
Én is ilyen voltam, még idén januárban is.
Most 25 hetes kismama vagyok és természetesen boldog.
A saját más!! Megváltoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!