Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 23 évesen iszonyat babaelle...

Ha 23 évesen iszonyat babaellenes vagyok, kb hány százalék hogy nem változok?

Figyelt kérdés

Azt is rosszul élem meg ha az ölembeadnak egyet.

Taszító ahogy folyik a nyála, és még sorolhatnám.

2018. nov. 3. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
F vagy N?
2018. nov. 3. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ahogy ebben a pár sorban leírod, szvsz nem igen fog változni.
2018. nov. 3. 13:41
 3/8 A kérdező kommentje:

N

Gondolkozom azon hogy elköttetem magam.

2018. nov. 3. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Hetfon mar iskola...
2018. nov. 3. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor valószínúleg változni fog, mihelyt megjön a baba, a hormonok miatt.
2018. nov. 3. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:

50-50 Vagy igen vagy nem.

Lehet 2-3 év múlva teljesen megfog változni a véleményed ezzel kapcsolatban. De sokkal nagyobb esélyt látok erre ha már 30 év felett leszel és ketyegni kezd majd a biológiai órád. Nővérem erre a példa, ő 25 évesen nem akart se babát, se kisgyereket. Egyszerűen hülyét tudott kapni tőlük, nagyon nem szerette a gyerekeket. Aztán 32 évesen szinte egyik percről a másikra jött nála az hogy babázni szeretne, meg gyereket szeretne. Az előző párja sem akart gyereket ő már 28 évesen úgy volt vele hogy apa szeretne lenni, ezért hagyta el a tesómat.

Tesóm meg akkoriban jött össze azzal a férfival aki ma már a férje, és amikor összejöttek fél év sem telt el, és már bejelentette hogy terhes.

Azóta eltelt 5 év, tavaly született meg a második babájuk és nagyon oda lett a gyerekekért.

A szüleink még a mai napig nehezen hiszik el hogy hirtelen ennyire változott a véleménye.

Én 6 évvel vagyok fiatalabb a nővéremnél. Amikor 24 éves lettem akkor született meg a kislányom, és a nővérem akkor még nem akarta sem a kezébe fogni, meg minden baja volt amikor összejövetel volt a szüleinknél és ugye hoztuk magunkkal a kislányunkat, már minden baja volt. Aztán ahogyan már ő is kezdett vágyni a gyerek után, annál jobban kedvet kapott arra is hogy játsszon a lányunkkal.

2018. nov. 3. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem is taszít, ha más gyerekének rám folyik a nyála.

Ez eddig a legbénább nemakarokgyereketfújjbabák kérdés.

2018. nov. 3. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, még idén januárban is.

Most 25 hetes kismama vagyok és természetesen boldog.

A saját más!! Megváltoztat.

2018. nov. 3. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!