Én fogok ki folyamatosan ilyen szörnyű anyukakat?
Figyelt kérdés
Új helyre költöztünk, próbálok ismerkedni, látszólag két kedves és szimpatikus anyukát hívtam már át, külön külön többször.
Az egyiknek a gyereke rendszeresen veri, dobolja, karmolja a gyerekemet, de brutálisan, anyuka le se szarja.
A másiknak a kislánya meg mindenbe beletorolte végig hordta az egész lakáson a csokit.
Miért nem nevelik meg a látszólag értelmes, normális anyukák a gyerekeiket? :(
Akkor tiszteletlensegnek érzem ezt. Miért nem gondolnak bele, hogy ez hogy eshet más anyukának.. Még a fugak meg a szonyegbol is a beletiport csokit takarítani, rettegni, hogy mit csinál a gyereke az enyémmel.
Többet nem hívom őket, de tökre elszomorodtam. Inkább maradunk magunknak.
2018. okt. 31. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!