Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én fogok ki folyamatosan...

Én fogok ki folyamatosan ilyen szörnyű anyukakat?

Figyelt kérdés

Új helyre költöztünk, próbálok ismerkedni, látszólag két kedves és szimpatikus anyukát hívtam már át, külön külön többször.

Az egyiknek a gyereke rendszeresen veri, dobolja, karmolja a gyerekemet, de brutálisan, anyuka le se szarja.

A másiknak a kislánya meg mindenbe beletorolte végig hordta az egész lakáson a csokit.

Miért nem nevelik meg a látszólag értelmes, normális anyukák a gyerekeiket? :(

Akkor tiszteletlensegnek érzem ezt. Miért nem gondolnak bele, hogy ez hogy eshet más anyukának.. Még a fugak meg a szonyegbol is a beletiport csokit takarítani, rettegni, hogy mit csinál a gyereke az enyémmel.

Többet nem hívom őket, de tökre elszomorodtam. Inkább maradunk magunknak.

2018. okt. 31. 21:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
jav, más otthonában vagyok
2018. nov. 1. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!