Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire jó 5év korkülömbség?

Mennyire jó 5év korkülömbség?

Figyelt kérdés

Van egy 4évesem,szeretnénk még egy gyermeket...ha esetleg össze jönne mostanáság 5éves lesz a nagyobbik tesó..

Mennyire jó ez az 5 év? Tudnak majd játszani? 1évesen ö már 6 éves lesz...van valakinél nagyjábol igy???

2018. okt. 30. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Én 7 éves voltam amikor öcsém született. Öltük egymást nem is kicsit, de játszottunk többségben.
2018. okt. 30. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálunk a rokonságban van ennyi. Ott jó, játszanak, szeretik egymást.
2018. okt. 30. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
A pszichológusok szerint a legideálisabb korkülönbség, a nagy már nem lesz féltékeny, de még együtt játszani is tudnak.
2018. okt. 30. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
A fontos dolog az hogy ne legyen a nagy pesztrálva hogy játszon kicsivel, ne azt tanítsátok hogy ő egy teher amivel foglalkoznia kell.
2018. okt. 30. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem külön neműeknél nem olyan jó. Mi úgy vagyunk a tesómmal. Mire suliba mentem, ö felsöbe. Mire én felsöbe, ö már középsuliba. Sokat veszekedtunk.
2018. okt. 30. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
A nővérem 5 évvel idősebb.. Ugyanaz volt mint az utolsónál.. Mostmár jó a kapcsolatunk de régen nagyon nem volt az. Mikor ő kamasz volt én még gyerek mikor én kamaszodtam ő már kezdett komolyodni..
2018. okt. 30. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Köztem és bátyám között 6 év van, soha nem játszottunk együtt, ill. mikor már "nagyfiú" volt 10 éves (én meg 4) mindenhova követtem, és azt akartam csinálni amit ő meg a barátai, nagyon utálta, hogy folyton ott lógtam rajtuk.

Fiam is 5 éves (majdnem 6) volt mikor a kishúga megszületett. Nem tudom, hogy hogy lesz majd később, de egyelőre még elvannak, igaz még pici a tesója 4 hónapos nem nagyon tudnak még játszani.

2018. okt. 31. 07:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat.:)
2018. okt. 31. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a lányom és a fiam között ennyi a korkülönbség. Sztem jó. Nem volt féltékenység és a nagy sok mindent megértett segített és mai napig engedékenyebb. Szeretik egymast és szoktak játszani is. Jó példát mutat neki a nagy. Most tervezzük a 3. babát és itt is 5 illetve 10 év lesz a korkülönbség.

Persze vannak harcok de hat hol nem?? 😊

2018. okt. 31. 15:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) nekem is vannakbtesoim,de a legidösebbiknek majdnem h gyereke lehetnék:)

Illetve sajnos elég keszekusza.tesok közötti kapcs...

2018. nov. 5. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!