Milyen tetovalast csinaltassak az elvesztett magzatom emlekere?
Nem tudom, ide tartozik-e a kerdes, de remelem nem baj.
Szeretnek tetovalast, de nem tudom mi lenne a megfelelo. Kicsit szeretnek, egy szivecsket vagy nem is tudom..segitsetek!
Kis szivecskét csináltatnék, de neked egyedül kell döntened.
Nekem is fontos lenne, de az is, hogy ne lehessen annyira látni, és ne kérdezzen rá mindenki.
Szerintem én nem csináltatnék, de mivel nem ez volt a kérdés: egy kis madárka jutott elsőre eszembe.
De az angyalka és csillag sem rossz ötlet.
Semmilyet! Csak 6 hetes terhes voltal, nem szultel meg egy halott gyereket. Elso trimeszter legelejen elhalt a terhesseg. Miert kell erre tetovalast csinalni?
Most lehet elkezdeni lepontozni, de elmindom hogy 4 missed ab-om volt eddig az utobbi majdnem 3 evben es mindegyikbe majd bele pusztultam. De tetovalas? Ami emlekeztesen? Na, ne!
Ted le a feneked, gyaszold meg, dilgozd fel a veszteseged es ahogy mas is irta ha 1 ev mulva meg mindig csak ezzel tudsz tullepni az egeszen akkor csinald meg.
De amugy a legnagyobb baromsag amit valaha halottam. Azok akik elore haladotabb terheseget veszitenek el azokat teljesen megertem hogy erre esetleg szukseguk van de egy 6 hetes terhesseg, hat..
Én 20. héten vetéltem el az ikreimet.
Sokáig gondolkodtam én is a tetováláson. Akkor úgy gondoltam, hogy egy életen át szeretném, ha legalább ilyen formában velem lennének. Aztán vártam vele, és elgondolkodtam azon, hogy nem biztos, hogy ezt 10 év múlva is így fogom gondolni, és akkor ezt már visszacsinálni nem lehet. Mi van, ha idővel pont, hogy akadályozni fog a feldolgozásban, hiszen mindig eszembe fogja juttatni Őket?
Végül egy ikreket ábrázoló aranymedál mellett döntöttem, amit az ötvössel ketten terveztünk meg. Ezt, ha akarom, és úgy érzem, bármikor levehetem és eltehetem csupán emlékbe.
Azóta született már egy kislányom, de még mindig itt lóg a nyakamban.
Nekem van tetoválásom. Nem ilyen jellegű. A gyerekemet nagyon foglalkoztatja 4-5 évesen. Kérdezgeti, hogy csinálták, mit jelent, miért csináltattam (apjának nincs).
Biztos, hogy egész életedben ezt akarod mesélni? Hol ennek, hol annak? A tetoválás örök. Ezt a dolgot meg el kellene engedned, le kellene zárnod. Nem maradandóvá tenned.
És ha lesz még vetélésed? (Ne legyen, nem kívánom). Akkor minden elvesztett terhességet magadra tetoválsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!