Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen pici 18 hónaposa van...

Ilyen pici 18 hónaposa van még valakinek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8 és fél kg. Mindennel próbálom etetni, 95 %-át el is fogadja a dolgoknak, de sajnos alig hízik...Amúgy nagyon mozgékony, ügyes, már egy évesen ment, régóta szinte fut, mindenre felmászik, egyedül is felmegy a csúszdánál a lépcsőn stb.
2010. jún. 24. 11:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
gyerekorvos mit mond? mert ez tényleg kicsi súly.... az én fiam 6 hónaposan volt 9,5 kiló...mondjuk ő meg az átlagnál nagyobb....
2010. jún. 24. 11:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az en kislanyom 17 honapos es 10 kg. ez is eleg kicsi. Egy betegseg levitte nala es azota nem akar hiozni:(
2010. jún. 24. 12:01
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
*hizni.
2010. jún. 24. 12:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőm kislánya 19hónapos és 8kg. Voltak kivizsgáláson, de minden oké vele. Ő is elfogad mindent, csak nagyon keveset eszik.
2010. jún. 24. 12:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam ma 18 hónapos. Hétfőn viszem az orvosoz, de nem hiszem, hogy elértük a 10 kilót. Talán még a 80 m-t sem. Nem tudok vele mit csinálni, eszik, amennyit kíván.

Ne aggódj, szerintem nincsen semmi gond. Úgy, ahogy vannak óriás babák, úgy vannak kisebb gyermekek is.

A nagyobb fiam 4 les lesz, de simán elvesz a 2,5-3 évesek között. A kicsiről meg megkérdezik, hogy elmúlt-e már 1 éves. Persze, 10 hónapos korától jár, egész nap mozog, mint a sajtkukac, mászik, szalad, utánozza a bátyát.

Szóval csak fel a fejjel, ha vidám, jókedv, akkor egyszerűen nincs ideje az evéssel törődni, fontosabb a játék! Ne hiszem, hogy szükség lenne felesleges, akár fájdalmas vizsgálatokra elvinni a semmiért!

2010. jún. 24. 13:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én kisfiamnak is súlyproblémái vannak. 1,5 évesen 1 kilóval volt csak nehezebb csak mint a Te kisfiad. ÉS Ő 4 kilóval született. A dokinéni beutalt minket kivizsgálásra, 1 hónapja lett meg minden eredmény. Ezek szerint nincs semmi gond a gyerekkel, Ő ilyen alkat. Annyit mondott a főorvos, hogy nasit ne adjak neki étkezések között, és figyeljek arra, hogy változatosan egyen.

2010. jún. 24. 13:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha összeségében jól néz ki, nem kell szerintem ezen aggódnod. Az én kisfiam 2 évesen 10,3 kg volt, most sem sokkal több pedig épp ma 26 hónapos. Talán már van 11 kg.:) Kb. másfél éves volt, mikor én is csináltattam egy vérképet, mert bántott, hogy miért nem hízik. Minden a legnagyobb rendben volt. Ő is nagyon ügyes, már 6,5 hósan mászott, nem volt még egészen egy éves mikor elindult. Csupa élet, vidámság... Rengeteget mozog és inkább olyan kis izmos, szálkás... de nem mondja rá senki, hogy sovány. Ő ilyen alkat és kész. Legalább büntetlenül ehet, nem úgy mint én.:)
2010. jún. 24. 13:37
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

Lányom (22hós) 9600 g és semmi baja. Sokat számítanak a gének. Én 28 évesen 154cm és 42 kg vagyok ebben a pillanatban pedig 1 hónapja született a 2. lányom.

Semmi baja nincs annak a gyereknek mert nincs akkora feje mint 1 vízufónak.

2010. jún. 24. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem vizsgáltasd ki! Ilyenkor fejlődik minden szerve. Szerinted minden rendben van, ha eszik és nem hízik? Mindenképpen mutasd meg orvosnak!
2010. jún. 24. 14:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom 14 hónaposan éppen csak 9 kg. 3000 g-mal született és nagyon lassacskán hízik. Az új ízektől idegenkedik és nehezen fogadja el. Amit ismer már, azt szívesen eszik. Ilyen alkat. Apukája is extra vékony, 180 cm körül van és 71-72 kg.
2010. jún. 24. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!