Ikreknek melyiket választanátok?
Pénteken császároznak és még nem döntöttünk a babák nevéről.Egy-két véleményt meghallgatnék,csak szimpla kíváncsiságból,esetleg újabb névajánlatokat,hátha beleszeretünk valami más névbe.Ha van kedvetek írjátok meg!
Már van két kislányunk,szintén ikrek,Abigél és Izabell.Nem tudom ezzel segítek-e,talán abban igen,hogy milyen stílusú nevek tetszenek.
A két névpár amin vacillálunk az Olívia-Zóra és Zara-Lola.Lesz második keresztnevük is(a nagyobbaknak is van).
Köszönöm előre is aki bármiféle lehetőleg hasznos kommentet ír!
Abigél Emma és Izabell Véda szerintem szép választás.
Olívia is szuperül illik a sorba, de a Zora meg Lola mint valami mesefigurák.
Vagy ha ezek tetszenek akkor ezek legyenek inkább a második helyen.
Én Olívia - Emília párost adnám, vagy szépen illenének még a Noémi, Szófia, Amira, Liliána, Eliza.
Zara, Zóra, Lola-nagyon nem, mint valami öleb neve.
Olívia nagyon szép, mellé választanék valami más, hasonló nevet
Olívia-Johanna
Olívia- Angelika
Olívia-Angéla
Olívia- Daniella
Én szomorú lennék, ha a nővéreimnek szép, felnőttként is vállalható neve lenne, én meg lennék egy Zara vagy Lola.
De jól esik,hogy ezt írod,köszönöm.
Ma reggel megszületett a két kislányunk.Végül az Olívia Zóra(Ozi) és a Lorena Lana(Lola)nevekre esett a választásunk.Még egyszer köszönjük,azoknak akik megírták a véleményüket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!