Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ikreknek melyiket választanátok?

Ikreknek melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Pénteken császároznak és még nem döntöttünk a babák nevéről.Egy-két véleményt meghallgatnék,csak szimpla kíváncsiságból,esetleg újabb névajánlatokat,hátha beleszeretünk valami más névbe.Ha van kedvetek írjátok meg!

Már van két kislányunk,szintén ikrek,Abigél és Izabell.Nem tudom ezzel segítek-e,talán abban igen,hogy milyen stílusú nevek tetszenek.

A két névpár amin vacillálunk az Olívia-Zóra és Zara-Lola.Lesz második keresztnevük is(a nagyobbaknak is van).

Köszönöm előre is aki bármiféle lehetőleg hasznos kommentet ír!

2018. okt. 16. 01:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Az Abigél és Izabell névpár nagyon tetszik!! :) Az Olívia -Zóra szintén szép,a másik két név nem tetszik.
2018. okt. 16. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a Zara/Zóra neveket lehet elengedném... Izabell, Abigél, Olívia, Lola. Olyan szép, nőies nevek. Én biztos, hogy nem szeretném a nevemet, ha én lennék Zara vagy Zóra a nőies nevű testvéreim mellett. Tudom, ilyen opció nincs, de én az Olívia - Lola párost adnám.
2018. okt. 16. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Abigél Emma és Izabell Véda szerintem szép választás.

Olívia is szuperül illik a sorba, de a Zora meg Lola mint valami mesefigurák.

Vagy ha ezek tetszenek akkor ezek legyenek inkább a második helyen.

Én Olívia - Emília párost adnám, vagy szépen illenének még a Noémi, Szófia, Amira, Liliána, Eliza.

2018. okt. 16. 14:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Zara, Zóra, Lola-nagyon nem, mint valami öleb neve.

Olívia nagyon szép, mellé választanék valami más, hasonló nevet

Olívia-Johanna

Olívia- Angelika

Olívia-Angéla

Olívia- Daniella

Én szomorú lennék, ha a nővéreimnek szép, felnőttként is vállalható neve lenne, én meg lennék egy Zara vagy Lola.

2018. okt. 16. 16:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönjük!Valószínűleg megvannak a végleges nevek,de még péntekig átrágjuk egyszer-kétszer.
2018. okt. 17. 18:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Megtudhatjuk a választást?:-)
2018. okt. 17. 18:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom a végleges döntést.Az első keresztnevek szinte biztosak már.Köszönjük a kommenteket,átgondoltuk ezt a Zara-Zóra-Lola kérdést,teljes mértékben igazatok van,hogy nem igazán passzol.Az Olívia biztosan marad,a másik kislány a Lorena/Loretta/Lorina nevek valamelyikét kapja majd.
2018. okt. 17. 23:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki, hogy ilyen jól fogadtad/fogadtátok a kritikánkat, nem ez az általános dolog itt a GYK-n... Az új nevek nagyon szépek, nőiesek, megállják a helyüket a tesók nevei mellett. :)
2018. okt. 17. 23:31
 19/20 A kérdező kommentje:

De jól esik,hogy ezt írod,köszönöm.

Ma reggel megszületett a két kislányunk.Végül az Olívia Zóra(Ozi) és a Lorena Lana(Lola)nevekre esett a választásunk.Még egyszer köszönjük,azoknak akik megírták a véleményüket!!!

2018. okt. 19. 15:48
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a lányokhoz, sok boldogságot. Az Olívia szép név, Mondjuk nekem a Lorena Lana nagyon sok, nyelvtörő. Egy ismerősöm volt gimiben Lana, hamar análka lett belőle, erre vigyázzatok azért.
2018. okt. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!