Nyíregyházán a Brendonon kívül hol lehet kismama farmert vásárolni?
Figyelt kérdés
Rendelni nem szeretnék, így mindenképpen üzletek érdekelnének.2018. okt. 13. 15:32
2/7 anonim válasza:
Elég sokat kerestem de én is csak a brendont és a c&a-t tudom.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a H&M-ben is vannak kismamaruhák, pontosabban farmerek. (Pláza)
4/7 A kérdező kommentje:
H&M-ben nincs, C&A-ban sincs kismama ruha.
2018. okt. 13. 18:24
5/7 anonim válasza:
C&A- ban vettem anno en is.
De valamelyik ujsagban lattam épp sok kismama holmit, Aldi vagy Lidl volt. De a Korzo melletti kinaiban (piroshaz oldalaban a platan gyogyszertar mellett)is ki van irva, hogy arulnak.
Bababörzék esetleg?
6/7 anonim válasza:
Tavaly télen volt a c&a-ben több kismamafarmer is. A nyíregyházi h&m-ben tényleg nincs.
7/7 anonim válasza:
Nyáron voltam a c&a-ban, végleg megszűnt itt a kismama szekció. Pedig nekem is onnan van farmerem, csak ez volt kényelmes. Esetleg jófogás? Vagy a Skálában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!