Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől van az hogy egy nő nem...

Mitől van az hogy egy nő nem igazán ragaszkodik a gyerekéhez és a saját kényelmét tartja legfontosabbnak?

Figyelt kérdés
Nekem nincs gyerekem,ezt egy ismerősöm példáján keresztül tapasztalom.Van segítsége az illetőnek,a férje rengeteget segít lehetőségeihez mérten,imádja a kisgyereket.Viszi magával ide-oda,tisztába is teszi.A nő szülei is naponta 5-6órát elviszik a kisgyereket,meg még van aki a háztartásban is segít neki hetente néhányszor.Ami megdöbbentett,hogy azt mondta a kisgyerek is ott alszik és nem tudott tőle pihenni mindig leijebb szorult az ágyról és már úgy volt vele az se érdekli ha a kisgyerek leesik.Igaz most a 2.babát várják,de az állapotosság előtt is azt szerette ha kicsi elvolt a kiságyban,de ahogy növekedett nagyobb térigény kellett neki.Az illetőnek évekig lelki gondjai is voltak.Ha nehézség van szereti a férjét kirángatni a munkából,amitől az haragossá válik.Ha gond van pl.nem jók valamiylen véreredmények,stb.azonnal telefonálgat másoknak és panaszkodik.

2018. okt. 9. 12:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De akkor minek a második???
2018. okt. 9. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:
29%

Ma ez a normàlis. Az anyaság kimerül a babaprojektben, meg a terhességben. Szülni császárral, etetni tápszerrel divat, és bárki el tudja látni, nem csak az anya.

Megy fel pár fotó a facebook-ra, és lehet drága cuccokba öltöztetni.

Szülés után 5 nappal a legfontosabb cél, hogy nő is maradjon: diéta, torna, plasztika, szexi ruhàk, smink, és minél több szex, nehogy apuci lelépjen.

Aki nem így él, az az ősanya, szoptatásnáci, stb, akit biztosan csal a férje, mert kitágult a muffja meg lóg a melle.

Ott tartunk, hogy szégyen élvezni az anyaságot.

Mit vársz?

Egyre több ilyen van.

2018. okt. 9. 13:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12 azért van középút is. Én nem ítélem el, aki segítséget kér: pl ételrendelés, takarítás és ha nagyobb akkor egy két estére babyszitter, ha nincs nagyszülő. De akit tényleg nem érdekel a gyereke, azt nem értem minek szül, felesleges.
2018. okt. 9. 13:44
 14/21 A kérdező kommentje:
11-es:a férj annyira boldog volt a második baba miatt,hogy mindenkinek eldicsekedte.Meg a férje nem bánná azt se ha öt-hat vagy minél több gyerekük lenne.A nő mondta is,hogy ő is meg az orvos is mondta lehet jobb lett volna ha várnak még 2-3évet a második babával.Igy alig 1,5évlesz a két gyerek között.
2018. okt. 9. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
És neki nincs otthon szava, vagy mi? Talán jobb lett volna, ha kicsit visszamegy a felnőtt létbe dolgozni egy fél évet is akár és utána vág bele újra.
2018. okt. 9. 13:47
 16/21 A kérdező kommentje:
Alárendeli magát neki,a legkisebb dolgokban se tud döntést hozni mindenről kikéri a véleméynét.Nincs munkája otthon van.Saját gazdaságuk van,nem szükséges,hogy dolgozzon meg munka mellet még annyira se tudna a kicsivel törődni.Mondja is néha a férje,hogy csak annyi a feladata,hogy a gyerekkel legyen meg a háztartást vezesse és nem érti ez miért nehéz.
2018. okt. 9. 13:50
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

Az igazsag az, hogy itelkezni a legkonnyebb, mert senki nem tudja igazan hogy egy ember min megy keresztul valojaban mig nem jart az o cipojeben.

Velemenyem szerint, ha teged zavar, hogy ez a szemely viselkedese akkor keruld el es tartozkodj az itelkezo megnyilvanulasoktol, mert azzal magadat minosited.

2018. okt. 9. 13:58
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi vagyok mások meglátására,lehet ítélkezően hat az egész,nem annak szántam.Lehet tudat alatt sérelem is van bennem az irányában,mert amikor nehézségei voltak mindig elpanaszolta,ha jó történt vele arról nem mondott semmit.Magával volt elfoglalva,a saját gondjaival.Tőlem azt is elfelejti megkérdezni,hogy vagyok.Mindemelett nem ítélkezni karatma csak ténykeet állapíottam meg,nem állítom.hogy ez mind reális.
2018. okt. 9. 14:08
 19/21 A kérdező kommentje:
Lehet valami elkerüli a figyelmemet.
2018. okt. 9. 14:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A férj jobban akarta ezt a gyereket mint ő. Nem mérte fel valószínűleg mivel is jár egy gyerek, belement hogy legyen, most meg az van amit ide leírtál.
2018. okt. 9. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!