Mit vinnétek ajándékba keresztelőre?
Őszintén? Én nem nagyon örültem volna neki, ha a lányom ékszert kap. Egy ideig úgysem viselheti, akkor most tegyük el 14-15 évig? (Szerintem nem való korábban sem aranykarkötő, sem aranylánc. A fülbevaló más, de az meg már úgyis van.)De kérdés, hogy a tesódék hogy viszonyulnak ehhez.
Én valami olyat vinnék, amit a közeljövőben tudnak használni, pl. kisbicaj, csini ruha, ha még szükség van rá és nincs sportbabakocsi, stb...
De ez csak az én véleményem.
Az én fiam egy ezüst érmét kapott keresztelőjére. Ezt eltettük, a MNB honlapján figyelemmel kísérhető az árfolyama. A hugomék babája egy ezüst étkészletet kapott, ez is elég maradandó.
Szerintem ékszert később is ráér kapnia!
Szia!
Én egy hónap múlva megyek kislány keresztelőjére. Ajándékba NOMINATION karkötőt viszek. Nem túl drága az alapszett, és a lényeg, hogy lehet bővíteni, és mindig új elemeket belrakni. Nem tudom Magyarországon mennyi lehet, de bolt az van tuti valahol a Váci utca körül ha jól emlékszem. Én Ausztriába vettem alapkarkötő + két elem kijött 10.000-ből. Ez olyan közepes kategória. Nem is a legolcsóbb, de nem is a legcscirivríbb elemeket vettem bele. Nem kapcsos, hanem rugós maga a karkötő, nem tudja elszakítani sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!