Családi pótlék és a GYED egyszerre jön?
Figyelt kérdés
Gyedet még most kapnék először.2008. nov. 4. 14:30
1/6 anonim válasza:
Szia! A családi pótlékot 2-3 körül szokta küldeni a Kincstár, a GYED-et 10-ig jön meg. Ha a munkáltatód tb. kifizetőhely, akkor ők küldik, akkor amikor a fizetésedet utalnák.
Üdv.
2/6 anonim válasza:
Nekem mindig egyszerre jön a folyószámlára utalással. Pl ma kaptam meg:-)
3/6 anonim válasza:
A családi pótlék utalási határideje 5-e. A GYED-et akkor kapod, amikor amúgy a fizetésedet szoktad kapni. Mert van, aki pl. minden hónapban 3-án kapja, mások meg 10-én. Mivel a GYED-he kell a munkahelyedről a bérszámfejtés, azt neked is szokásos időben csinálják meg, amikor a többi dolgozónak.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a munkahelyemről kapom hanem a kincstártól.
Ma megjött a családi de a gyed nem.
2008. nov. 5. 07:43
5/6 anonim válasza:
Már írtam, hogy nem egyszerre kell jönnie, hanem akkor amikor a fizetésedet is szoktad kapni. Ha eddig nem 3-án, 4-én, vagy 5-én kaptad, akkor a GYED-et se most fogod. Ha a munkahelyednél 10-e volt a fizetések utalási határideje, akkor a GYED-et is addig kell megkapni. Én se kaptam még GYED-et, nem is szoktam ilyenkor még megkapni. Nyugi, meg fogod kapni.
6/6 anonim válasza:
Ja, és a GYED-et senki nem a munkahelyéről kapja természetesen, de a munkahelyedről a bérszámfejtés akkor is kell hozzá, mert a munakehelyeden mondják meg, hogy mennyi jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!