Ti meg tudnátok élni a családi pótlék nélkül?
"Azért megnézném, hogy ki mondott tényleg igazat, vagy csak azok vannak itt akik fullra keresik magukat."
Nem keressük fullra magunkat. 340.000 Ft nettó jövedelmünk van kettőnknek a férjemmel, plusz a családi pótlék. Egyes családoknál 1 ember keres ennyit, mi meg ketten. Ettől függetlenül 340.000 Ft-ból is simán megélnénk.
Szerintem akinél számít az a 12.200 Ft, az még ne vállaljon gyereket, inkább gyűjtögessen, vagy keressen jobban fizető állást.
Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem számít, hogy nem érzi meg esetleg az ember, de ha elvennék, sem halnánk éhen.
Azért megnézném, hogy ki mondott tényleg igazat, vagy csak azok vannak itt akik fullra keresik magukat."
Igen, jó fizetésünk van, keményen tanultunk és megdolgozunk érte. Persze előfordulhat hogy egyszer nagyon fontos lesz az a 12 ezer, mert nem tudhatom mit hoz a jövő, de jelenleg nagyon is jól megvagyunk nélküle.
én csak azt nem értem, akkor miért van miden hónapban több olyan kérdés, hogy
mikor utalnak?
mikor lesz számlán?
elseje péntek, megkapjuk?
ki kapott már?
án miért nem kaptam?
Érdekes.
Hogy válaszoljak is, mi minden gond nélkül meg tudnánk lenni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!