Viszonylag messziről érdemes elmenni a veszprémi állatkertbe?
Figyelt kérdés
2018. szept. 20. 09:30
1/4 anonim válasza:
Igen. A dinópark is látványos a gyerekeknek.
2/4 anonim válasza:
Igen! Épp most voltunk a hétvégén, idén másodszor. Nem olyan nagy, mint a pesti, de nagyon szép állatkert, fantasztikus játszóterei vannak, és igen, a dinópark külön élmény. Tőlünk 160 km-re van Veszprém, nyár elején balatoni nyaraláson mentünk az állatkertbe, most meg kérte a 3 éves lányunk, hogy menjünk a "dinós állatkertbe" megint, úgyhogy elmentünk, hadd örüljön :) szerintem szuper, nagyon igényes, egész nap elvoltunk simán.
3/4 anonim válasza:
Én hozzátenném hogy nagyobb gyerekkel mennék már csak.
2 éve voltunk, dinópark akkor zárva volt nem tudtunk bejutni, de fiam 15 hónaposan , babakocsival nagyon nehezen lehetett körbejárni, tikkasztó hőség volt alig volt árnyék csak mindenhol emelkedő,emelkedő.. majd megpusztultunk feltolni a járgányt.
Nagyobb lesz a gyerkőc majd teszünk még egy próbát majd, de nekem annyira nem tetszett.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. szept. 23. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!