Gyeden lévő anyukák tanulása? Van erre lehetőség és van rá vmi támogatás?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam h amíg itthon vagyok a babámmal addig tanulnék vmit de nem találok semmit amit esetleg támogatnának..ti tudtok ilyet? akár tanfolyam akár vmi sulin vmi szakma???Köszi előre is!2010. jún. 22. 12:39
1/8 anonim válasza:
Ha még nincs felsőfokú végzettséged, akkor az első diplomát támogatja az állam. De valami könnyebbet válassz, ami baba mellett is megy.
2/8 anonim válasza:
Semmi mindent elvettek az előző 8 évben.
A munkaügyin keresztül van egy lehetőség amennyiben betöltötte a kicsi a 18 hónapot és a tanfolyam nem haladja meg a napi 20 órát. ilyen tanfolyamok ( ezek ingyenesek) alapfokú nyelvtanfolyam és ECDL vizsga felkészítő.
Sok szerencsét
3/8 anonim válasza:
12:44 A diploma csak akkor ingyenes vagyis támogatott ha államira veszik fel. Az ingyen diploma 2006 óta nincs helyette a felvételinél plusz pont jár.... Ki van segítve aki tanulni akar.
4/8 anonim válasza:
Miért? 2006 előtt nem volt költségtérítéses főiskola/egyetem? (bocs az OFF-ért)
5/8 anonim válasza:
De volt, de a diploma akkor ingyen volt a GYED-GYES -s anyukának. Én is így másod diplomáztam..
most már nincs ilyen lehetőség.. Ezt magyarázom.
6/8 anonim válasza:
Jó, nem voltam még se GYES-en, se GYED-en :) Köszi a választ!
8/8 anonim válasza:
efeb.hu
ha nem vagy pesti, akkor ott az e-learning opció, s akkor nem is kell eljárnod, hanem neten adják le a tananyagot!
Van kedvezmény GYEDen GYESen lévő anyukáknak, de most nem tudom, mennyi.
Remélem ilyenre gondoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!