Roland vagy Róbert a szebb név?
Figyelt kérdés
Ezen a kettőn gondolkodunk párommal a fiúnknak, nektek melyik tetszik jobban? :)2018. szept. 9. 23:25
11/25 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, vezetéknévtől függ, hogy melyiket adnám.
16/25 anonim válasza:
A Roland jó, de a Róbert szerintem az egyik legocsmányabb név amit adni lehet
19/25 anonim válasza:
12 évvel ezelőtt, Szegeden dolgoztam a gyermek klinikán. Rengeteg volt a Roland, és 99 % kisebbségi volt. Úgyhogy , én ezt a nevet hozzájuk kötöm. Persze ismerem ezt az oldalt , mindjárt jönnek és írják, hogy ők ismernek nem kisebbségi Rolandot is, igen én is, viszont én csak azt írtam le amit tapasztaltam. De mint mondom ennek 12 éve.
Róbert pedig kettő exem neve , sosem tetszett.
20/25 anonim válasza:
Roland jóval gyakoribb lesz a korosztályában, Róbert inkább a mai 30-50 évesek közt gyakori. Nekem egyik sem tetszik igazán, de azért normális nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!