Szerintetek milyen a Zita név?
Figyelt kérdés
Tetszik,nem tetszik,adnátok vagy nem,semleges név stb.
Ismertek ilyen nevűt?
2018. szept. 7. 13:26
1/12 anonim válasza:
Nekem tetszik, semmi bajom vele. Viszont a gyermekemnek valószínűleg nem adnám, mivel nekem megvannak az ún. “favorit” nevek, amiket majd adni fogok a gyermekeimnek. Egyébként Zita nevet nem adnék abból a szempontból is, hogy egy általam nagyon szeretett kislány neve is Zita volt. Ő mára már Angyalka.
2/12 anonim válasza:
Ismerek párat. Nekem nem tetszik. Nem adnam.
3/12 anonim válasza:
Szerintem korrekt, kellemes név.
4/12 anonim válasza:
Kedvenc lány nevrm, két kislányt és néhány felnőttet ismerek a névvel.
5/12 anonim válasza:
Szép név, 2 felnőtt nőt ismerek, akiket így hívnak. Zita gyereknek a számomra furcsa, mert nekem olyan komoly hatású név. De lehet becezni Zizi, Zitus, így jobban el tudom képzelni kislánynak.
6/12 anonim válasza:
szerintem szép név,én is kérdeztem a férjemtől,mit szól hozzá
unokatestvéremet így hívják
még nem tudom,fiú vagy lány lesz a babánk,de nekünk az miatt biztosan nem lesz Zita,hogy a férjemnek nem tetszik
7/12 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem adnám a lányomnak.
8/12 anonim válasza:
Nekem tetszik, de mostanában a parazita jut róla eszembe.
9/12 anonim válasza:
Nem adnám (főleg, hogy 3 lány után nem tervezek több gyereket, bár amúgy sem adnám, mert a hosszabb neveket preferálom + a cz-re végződő vezetéknévhez hülyén nézne ki), de egyébként nem rossz, nincs bajom vele.
10/12 anonim válasza:
Nekem tetszik. Rajta volt a listánkon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!